Bianca Ingrosso och Lovisa Worge
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge tycker att Phillipe har blivit lite annorlunda...

Bianca Ingrosso och Lovisa Worges ord om Phillipe: "Kamerakåt"

Bianca Ingrosso och hennes assistent Lovisa Worge tycker att Biancas pojkvän Phillipe Cohen har förändrats. Det avslöjar Bianca själv i sin senaste vlogg.


Efter att Bianca Ingrosso, 25, la ner sin hyllade poddcast "Har du sagt A får du säga B" så har hon istället satsat stenhårt på sin Youtubekanal. Där ger hon flera gånger i veckan sina fans en inblick i hennes vardag som består av både jobb, fest och glamour. 

På senare tid har vi dessutom fått se betydligt mer av Biancas pojkvän Phillipe Cohen.

För två månader sedan så slog Phillipe själv upp dörrarna till sina egna Youtubekanal som är inriktad på matlagning. Phillipe har på kort tid fått över 80 000 prenumeranter och hans enkla och goda vardagsrecept hyllas i kommentarsfälten.

Phillipe Cohens Youtubekanal växer i ett rasande tempo. Bildkälla: Youtube

Just det faktum att Phillipe börjat synas mer och mer är något som Bianca bestämmer sig för att kommentera i sin senaste vlogg. Det är nämligen så att både Bianca och hennes assistent Lovisa Worge har reagerat på en sak...

– Jag och Lovisa har pratat om att sedan Phillipe skaffade egen Youtubekanal, då helt plötsligt är han kamerakåt när jag vloggar, säger Bianca retsamt i vloggen.

– Är jag kamerakåt?!, frågar sig Phillipe då.

Bianca Ingrosso retar sin pojkvän Phillipe Cohen lite grann. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

– Nej men alltså förut så var ju du verkligen så att när kameran kom fram så lät det bara ”jag vill inte vara med”. Och nu ba ”Men tjena, tjena – hur är läget?”, säger Bianca och skrattar.

– Ja, men jag tycker väl kanske det är lite roligare än innan, svarar Phillipe i vloggen.

Visste du förresten att Bianca Ingrosso drar in 50 000 kronor om dagen? Här kan du läsa om hennes galna lönelyft.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!