Josefin Ottosson
Josefin Ottoson får hat efter hundköpet: "Tolererar inte detta" - Foto: Bildkälla: josefinottossons/Instagram och YouTube

Josefin Ottosson får hat efter hundköpet: “Tolererar inte detta”

Influencern Josefin Ottosson har skaffat en ny hund. Hon har dock mötts av hat då många följare har reagerat på situationen - något som har resulterat i att Josefin nu ryter ifrån.


Josefin Ottosson, 20, har över 151 000 följare på Instagram och delar ofta med sig av livet på YouTube. I en ny video visar hon upp den nya hundvalpen Milly. Följarna har dock reagerat starkt på nya husdjurs-köpet då Josefin för några år sedan köpte en hund som hon sedan sålde:

“Du sålde alltså den andra valpen för att den kissar inne? Och så säger du att ditt största intresse är hundar och hundträning. Varför tränar du så inte med hunden?” skriver en följare. 

“Hur länge kommer du behålla denna då?” frågar en annan följare. 

Josefin Ottosson visar upp nya hundvalpen Milly. Bildkälla: YouTube

“Ni har ingen aning om hur situationen såg ut”

Josefin svarar på följarnas kommentarer och säger att det tidigare hundköpet var ett “oseriöst och icke genomtänkt beslut” och att hon idag är utvecklad som människa. 

I en Instagram story svarar Josefin följarna öppet och vädjar dom att sluta skriva hatkommentarer. “Bara för det inte blev som planerat med min förra hund så tror ni att jag ska “tröttna” på Milly. Jag tröttnade inte på Coco. Ni har ingen aning om hur situationen såg ut.” Josefin avslutar även med att säga att hon kommer blocka de som fortsätter att ifrågasätta situationen runt hennes hundköp, “Tolererar inte detta”, skriver hon. 

Josefin tolererar inte hatet. Bildkälla: http://instagram.com/josefinot...

Läs mer:

Josefin Ottosson om hatet: "Jag ska inte göra om det"

Josefin Ottosson råkade skaffa felstavad tatuering: "Skitsamma"

Därför har Josefin Ottosson och Paow skiljts åt i Mexico

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!