Bianca Ingrossos ord om Paradise Hotel-Denice

Bianca Ingrosso är som vi alla vet ett stort Paradise Hotel-fan och följer programmet slaviskt. Redan efter årets tre första avsnitt har hon ett och annat att säga.


Det finns få i det här landet som älskar Paradise Hotel lika mycket som Bianca Ingrosso, 26. Bianca har flertalet gånger berättat om sitt PH-intresse och att hon drömmer om att endera jobba som ljudtekniker, städare eller bartender på hotellet – enbart för att få veta allt smask. Men att vara med som deltagare eller programledare – det kommer aldrig att hända har hon tidigare berättat. 

Bianca Ingrosso älskar Paradise Hotel. Bildkälla: Stella Picures

Årets säsong är nu i full rullning och bara efter första veckan hade Bianca både det ena och andra att säga. Hon hade bland annat hittat sin egen dubbelgångare i ingen mindre än Dennis Mlivic, 22.

Bianca la upp på sin story. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Dennis har tidigare varit med i Love Island samt Ex on the beach så detta blir hans första PH-säsong. Han är även ex till Nina Glimsell

"Galen"

Bianca reagerade även på en annan deltagare – nämligen Denice Melinn Licari, 20. Men denna gång av en helt annan anledning. Detta berättade hon om i sin senaste vlogg.

"Det kommer att bli underhållande att se", sa Bianca om Denice. Bildkälla: Patricia Recourt/Viaplay

– Hon som bråkar så mycket, vad heter hon, Denice... hon är det galnaste jag sett? Nu kan det så klart vara klippt och så vidare men av det jag sett i Paradise Hotel... så ja, det kommer att bli underhållande. Kanske inte lika kul att vara där, tillsammans med men ja, det återstår att se, säger Bianca. 

– Jag undrar hur jag själv hade varit om jag var där. Om jag hade varit omtyckt, bråkat, högljudd, problemskapare eller kanske den som löser problemen? Jag vet i alla fall att jag hade varit en bra spelare, avslutar hon. 

Denice har inte kommenterat det hela. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!