Pernilla Wahlgren
Pernilla bjöd på en ordentlig överraskning. - Foto: discovery+

Christina Schollin i tårar efter Pernilla Wahlgrens chockerande besked

Det är i senaste avsnittet av Wahlgrens värld som Pernilla Wahlgren berättar en glad nyhet för sina föräldrar – och mamma Christina bryter ihop.


Pernilla Wahlgren, 54, är en kvinna med många strängar på sin lyra. Nästan alla dagar i veckan filmar hon för Wahlgrens värld, hon är ambassadör för en rad företag, reser omkring med sin show som konstant säljer slut samt att hon sitter i panelen i tittarsuccén masked singer. 

Men det stannar inte där. Ovanpå detta håller Pernilla som bekant på att bygga upp sitt drömhus borta i Lidingö. 

Men med en rad olika projekt hängandes i luften så kände Pernilla för att sätta en annan dröm i verket. Hon har nämligen varit och spanat på ett hus nere i Spanien. Ett hus som hennes mamma Christina Schollin beskrivit som "sitt drömhus". 

Pernilla kände inte för att avvakta utan valde helt enkelt att slå till på huset – vilket hon gjorde och vann då budgivningen. 

I den nya säsongen av Wahlgrens värld får tittarna se när Pernilla bjudit hem mamma Christina och pappa Hans på en fika med syfte att berätta nyheten. Och känslosamt – det blev det minst sagt. 

Nyheten genererade i både skratt och tårar. Bildkälla: discovery+

– Skämtar du? Har du köpt huset? Pernilla nu ryser jag i hela kroppen. Nej Pernilla är det sant. 

– Jag fick precis samtalet att jag vann budgivningen. Så nu är det mitt. Och titta det där rummet, det kan ni bo i, skrattade Pernilla. 

Se hela det fina tillfället och glimtar av huset i spelaren ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!