Filip Kaspersen Lamprecht har startat nytt bolag
Filip Kaspersen Lamprecht har startat nytt bolag - Foto: Claudio Bresciani / TT

Medieprofilen Filip Lamprecht startar nytt företag

Filip Kaspersen Lamprecht är en av företrädarna i det nystartade bolaget Amiculos Trading AB​. Nyheter24 har samlat allt du vill veta om företaget.


Som son till programledaren och författaren Kristin Kaspersen är Filip Kaspersen Lamprecht25, van vid ett liv i offentligheten.

Men sitt eget stora genombrott, det har kommit först på senare år. Under våren 2021 dansade han sig inte bara till en storslagen vinst i Let's Dance, utan en given plats i svenska folkets hjärtan. 

Foto: Christine Olsson/TT

Nu startar Filip Kaspersen Lamprecht nytt bolag

Men den som trodde att Filip Kaspersen Lamprecht skulle lägga sitt framtida fokus på dans eller underhållningsbranschen i stort, den trodde fel. Baserat på uppgifter från AllaBolag som Nyheter24 tagit del av verkar det som att Filip gett sig in i jordbruksbranschen.

Han är nämligen en av företrädarna i Amiculos Trading AB som har sitt säte i Stockholm. Bolaget registrerades hos Bolagsverket den 1 april och har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

Så ser verksamheten i Amiculos Trading AB ut

Så här lyder företagets egna verksamhetsbeskrivning:

"Aktiebolagets verksamhet är projektledning och rådgivning kring samhällsbyggnadsrelaterad verksamhet jämte tradingverksamhet av Jordbruks- och byggprodukter, agenturuppdrag och representation av och för utländska bolag samt därmed förenlig verksamhet."

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!