Ida Warg berättar om tuffa tiden i Marbella: "Aldrig känt så här"

Det är på Instagram som Ida Warg skriver ut och berättar att hon den senaste tiden haft det tufft i Marbella. Hon passar i samma inlägg på att hylla sin son Elvis.


Livet rullar på för influencern Ida Warg och hennes make Alexander Pärleros som just nu bor tillsammans med sina två barn Elvis och Alba borta i Marbella. 

Det var i oktober förra året som paret välkomnade dottern Alba och Ida har berättat på sina sociala medier att förlossningen inte var någon lek.  

På sin Instagram skrev Alexander ut en text om utmaningarna paret tvingades gå igenom den tuffa förlossningen. 

"Vi var inne på sjukhuset i Marbella, Ida mådde riktigt dåligt och mitt i allt så vägrar doktorn att fortsätta att hjälpa henne när hon ska föda våran dotter… Varför? Försäkring gällde inte?! SKÄMTAR DU ELLER?", skrev Alexander i ett inlägg. 

Efter många om och men löste sig situationen efter att Alexander gått med på att betala 30 000 kronor. 

Ida berättar om tuffa tiden

Idag myser paret på i sin bebisbubbla och har även ett nytt tillskott i form av en liten vovvis. 

– Okej, nu ska jag berätta någonting riktigt stört. Det var så här, jag var hemma hos en kompis till mig idag, och då berättade han att dem hade varit på ett köpcentrum. Bredvid bilen hade någon ställt av en väska, och så hörde dem att de gnydde i den, och i den var den här lilla vovven. Någon har bara ställt av den här hunden. Hoppats att någon på en parkering ska plocka upp den. Den hade inte klarat sig många timmar. Och nu är den här, berättade Alexander Pärleros i en video på Instagram

Nu har paret efter många om och men bestämt sig för att adoptera hunden. 

Men mitt i både bebis och hundbubbla så har Ida nu blivit vrålsjuk. Enligt henne själv klarar hon sig ofta lindrigt men har alltså nu dragit på sig både feber och infektion. Till hennes undsättning kommer titt som tätt sonen Elvis för att kika till henne och serva med vatten och halstabletter. 

"Tror aldrig jag varit så här sjuk innan. Klarar mig alltid lindrigt. Har haft 39,5-40 grader i 3 dygn nu och sjuka smärtor i kroppen. Finns ingen som är så bra på att trösta och ta hand om mig som Elvis. Han hämtar vatten, halstabletter, mat och nässpray till mig och underhåller mig bredvid sängen. Sedan lilla vovven också som är så gosig", skriver hon. 

Nu stöttas hon av sina följare. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!