Bianca Ingrossos styvsyster på resa med Oliver Hunt

Det är under den senaste veckan som ett gäng innepinnar åkt iväg på en resa till Göteborg för att njuta av stadens alla smultronställen. Två av de som är med är Lina Björling och Oliver Hunt.


Det var för ett par veckor sedan som Oliver Hunt och Antonija Mandir gjorde slut. I en intervju med Cluee News berättade Oliver att paret haft det lite knackligt under den senaste tiden och att relationen kantats av otrohet och andra saker som legat och skavt. 

Slutligen var det Antonija som valde att göra slut och Oliver fick flytta ut från lägenheten som Antonija köpt. 

Mandir valde snabbt att ta sitt pick å pack och dra utomlands med några tjejkompisar och tjejerna har hittills betat av Marbella och Grekland. På hennes Instagram har följarna kunnat haka på ett litet hörn och bland annat fått se när hon skämtar om att hon har ny pojkvän.

Oliver Hunt på resa med Bianca Ingrossos styvsyster

För Oliver Hunts del har det börjat planerats för en egen sociala medier-karriär. Oliver har både legat i med frågestunder samt startat upp en egen YouTubekanal. 

Men efter allt Influenser-pepp så har han nu valt att även han dra iväg på en liten resa. 

Resesällskapet är ett litet gäng med bland andra Emil Fransson, som är pojkvän till YouTube-drottningen Felicia Aveklew samt Lina Björling, som är dotter till Åsa Ingrosso, som i sin tur är gift med Emilio Ingrosso

Lina Björling. Bildkälla: linabjorling/Instagram

Hittills har sällskapet synts avnjuta både drinkar och mat på mysiga restauranger och även testat på utelivet som Göteborg har att bjuda på. 

Hur länge gänget ska vara iväg är ännu oklart. 



Anton och Lina Björling är Åsa Ingrossos barn från en tidigare relation. Anton och Lina är idag 24 och 26 år gamla. Lina och Åsa får ofta höra hur lika de är och sanningen är den att Lina kan låsa upp Åsas mobil med hjälp av sitt eget ansikte. 

Lina har strax över 25 000 följare på Instagram. Hon bodde tidigare utomlands men flyttade för ett tag sedan till Sverige och har snabbt kommit att bli en av Stockholms hetaste potatisar. Hon umgås flitigt med nya bästisen Diana Baban och titt som tätt syns tjejerna festa loss på Stureplan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!