Phillipe Cohen Bianca
Var Phillipe Cohen med i fjällen? - Foto: Stella Pictures

Avslöjar klippet att Phillipe Cohen var med Bianca Ingrosso i fjällen?

Visar detaljen i videon att Phillipe Cohen var med på Wahlgren/Ingrosso-familjens resa till fjällen?


Familjen Wahlgren/Ingrosso valde under mellandagarna att pipa upp till Sälen. Med är även Christian Bauer som tog tillfället i akt och friade till Pernilla Wahlgren som snabbt och rappt utbrast ett rungande "ja". 

"Tog ett tag innan jag förstod att det verkligen var på riktigt, att han inte bara skojade med mig, men när jag såg tårarna som rann ner för Christians kinder förstod jag - och svaret blev ett självklart JA.

Så nu sitter jag här med en ring på mitt finger & ett lyckorus i kroppen och är VÄRLDENS LYCKLIGASTE!!!!", skrev Pernilla när hon efteråt publicerade bilder och en video på den fina stunden.

På TikTok publicerade Bianca en video där Pernilla filmar Bianca och Benjamin som ska sova i samma säng. Men snabbt rasslade kommentarerna in där följarna skrev att man ofta får känslan av att Bianca och Benjamin har "en opassande relation". 

Mer om det kan du läsa här.

Var Phillipe Cohen med på resan med Bianca Ingrosso?

Under resans gång har det publicerats en rad videos och TikTok på familjen som ser ut att ha det superbra. Bland annat från resans skiddagar och härliga middagar. Bianca har till och med skrivit ut att hon nu drömmer om att köpa sig en egen fjällstuga. 

Men en av Biancas videos har gjort följarna lite extra nyfikna. Det låter nämligen i ett klipp som att Phillipe Cohen skrattar i bakgrunden. 

Kommentaren har i skrivande stund flera hundra kommentarer. Bildkälla: biancaingrosso/TikTok

Och ja, ska vi vara ärlig så låter det faktiskt som att det är Phillipe som skrattar. 

Några hävdar även att det kan vara Bauer som skrattar, men andra är fast bestämda om att det är Cohen. 

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Youtube

Det var under sommaren som Bianca och Phillipe gjorde slut efter att ha varit tillsammans sedan 16 och 17-ålder. Bianca berättade i flera videos att hon i slutet av relationen inte hade mått så bra men att hon under sommaren hittat tillbaka till sig själv. Mer om det kan du läsa här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!