Magnus Hedman och Louie Marti
Magnus Hedman och Louie Marti - Foto: Stella Pictures, Claudio Bresciani/TT Bild. Bilden är ett montage.

Louie Martis ord till Magnus Hedman: "Se till att göra det"

Magdalena Graaf valde nyligen att skriva ett väldigt ärligt och öppet blogginlägg om sitt mående. Och två stycken som då började prata med varandra – det var exet Magnus Hedman och pojkvännen Louie Marti.


Magdalena Graaf 47, och skådespelaren Louie Marti, 44, blev ett par 2021. De träffades efter att Magdalena hade separerat från sin tidigare sambo Filip Larsson. Då skrev Magdalena i sin blogg om de varma känslorna för den nya pojkvännen.

Men på Instagram var det följare som för ett halvår sedan uppmärksammade att Magdalena och Louie avföljt varandra. Det var Louie syntes heller inte på Magdalenas sociala medier.

I samband med detta skrev Magdalena nyligen i sin blogg ett gåtfullt inlägg: "Önskar er en fin kväll mina omtänksamma och förstående vänner. Jag delar med mig av det jag orkar i mitt liv just nu. Tack för att ni har förståelse och respekt för det".

Det visade sig sedan att paret 

Louie Martis ord till Magnus Hedman

Någon som Magdalena Graaf idag har en väldigt fin relation med är exmaken Magnus Hedman, 48. Hedman var själv nyligen med om en jobbig separation från tidigare flickvännen Karin Ahl, 35.

Magnus och Karin gick skilda vägar efter 6 år tillsammans

Magnus berättade efter separationen att han och Karin idag är vänner men att de helt enkelt inte fick relationen att hålla. Men paret såg ut att ha hittat tillbaka till varandra under Melodifestivalen. 

Under tiden Magdalena och Loui var ihop kunde man se att Magnus och Louie hade en väldigt broderlig jargong där de kommenterar varandras inlägg och bjuder in varandra på besök. 

Efter att Magnus kommenterat hjärtan och eldlågor på Magdalena Graafs senaste bild valde Louie att skjuta in en liten vänlig inbjudan. 

Fint!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!