Bikinis, drinkar och lyxbåtar – här är de intima bilderna från Mästerkockarnas resa

Att deltagarna i Sverige Mästerkock fått resa till Maldiverna i årets säsong är det nog ingen som har missat. Men det finns en hel del bilder som man inte fick se röken av i tv-rutan...


Tävlingen om att bli “Sveriges Mästerkock” 2022 är i full gång. Årets upplaga bjuder på en fullspäckad matlagningsresa och ett gäng färgstarka karaktärer – däribland den 47-åriga vd:n Helena Ekman från Lidingö i Stockholm.

Under säsongens gång har hon blivit allt mer aktiv på Instagram och TikTok. Där möts hon av både kärlek, och uppskattning, och en del hat riktat mot hennes utseende.

Foto: TV4

Här är deltagarnas privata bilder från resan

När det var dags för sex deltagare att bli fem överraskades de kvarvarande Mästerkockarna med en lyxresa till soliga Maldiverna. I avsnittet får man se hur de skäms bort med god mat, lyxigt boende och nervkittlande tävlingar.

Men det var inte allt som Sveriges Mästerkock-deltagarna roade sig med under resan. Nu har det börjat dyka upp en hel del bilder på deltagarnas privata Instagramkonton som ger en ordentlig inblick i vad som hände bakom kulisserna.

Här är några av dem!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ja, att de såg ut att njuta råder det ju INGA tvivel om!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!