Beatrice Larsson
Beatrice Larsson får nu kritik från följarna. - Foto: Instagram/TV4

Här rasar följarna efter detaljen i Farmen-Beas bild

Som aktuell i årets upplaga av Farmen har deltagaren Beatrice Larsson nu hamnat i ett riktigt blåsväder. Följarna rasar efter den senaste detaljen på hennes Instagrambild.


Den senaste säsongen av Farmen har precis avslutats med en rafflande final. Vinnande ur striden gick den favorittippade Cecilia "Cissi" Ahlborg, 39 som nu kan titulera sig årets Farmare 2022. Vinstsumman på en halv miljon kronor kommer hon spendera genom att sätta guldkant på vardagen samt fylla igen hålen efter ett par tuffa år. Detta berättade hon i finalavsnittet. 

Vinnaren av Farmen 2022. Bildkälla: TV4

En annan deltagare som blivit omskriven under säsongens gång är Beatrice "Bea" Larsson, 57. Den populära deltagaren har väckt intresse bland annat genom sin profil på Instagram med dryga 13 000 följare. Hon har nu hamnat i ett ordentligt blåsväder efter den senaste detaljen på hennes Instagrambild.

Beatrice publicerade nyligen en bild som mött kritik. Bildkälla: bumbelbeezphoto/Instagram

Farmen-Beas följare: "Ta av dig!"

Det är i Beatrice senaste bild på Instagram hon kan ses posera iklädd en militärmönstrad jacka med matchande scarf. 

Detta har fått följarna att rasa i kommentarsfältet, där många hänvisar till rådande världsläge och Putins invasion av Ukraina. I en av kommentarerna jämförs Beas val av klädsel med en rysk soldat, och en annan följare påpekar "Detta klädval känns ej ok med tanke på alla krig, blev illa berörd av detta. Ta av dig!".

Enligt Farmen-deltagaren själv är jackan av märket Armani och var en present från hennes son.

Nyheter24 har sökt Bea som ännu inte har kommenterat händelsen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!