Ture julkalendern
Axel, som spelar Ture i årets julkalender har träffat Bianca Ingrosso i ett helt annat sammanhang. - Foto: SVT/Stella Pictures

Därför grät Bianca Ingrosso när hon träffade julkalender-Axel första gången

Det var under onsdagen som årets julkalender drog igång. Efter pandemitiderna som rått var kalendern mer efterlängtad än någonsin – det var därför det blev ramaskri när tittarna fick höra om årets upplägg för kalendern.

Varför var folk arga på julkalendern?

På grund av upphovsrättsliga skäl var det till en början tänkt att människor utanför Sverige inte skulle kunna se julkalendern på SVT Play. Detta fick många utlandssvenskar att bli väldigt besvikna på upplägget och i kanalens kommentarsfält haglade kritiken.  

Men tittarilskan skulle komma att ge avkastning. 

SVT:s kommentarsfält fylldes till bredden. Bildkälla: Instagram

I en intervju med Aftonbladet berättar nämligen SVT att de löst det hela. 

– Vi har löst det med Unlimited Stories som har förstått värdet av att alla barn ska kunna se programmet, även de utomlands som ser det här som en viktigt tradition, säger Anna Alandh, programchef på SVT Barn i Stockholm.

Vad har julkalendern 2021 för handling?

Familjen Knyckertz är en stolt bovfamilj sedan generationer och nu lackar det mot jul. Just den här julen finns en chans att hela familjen ska få fira jul tillsammans, om ingen hittar på något dumt och åker in i finkan förstås. När en stor och ovärderlig julstjärna ska ställas ut i domkyrkan blir Ture nervös: Hur ska mamma Fia och pappa Bove kunna hålla fingrarna i styr så här dagarna före jul?

Därför har Axel träffat Bianca Ingrosso

Axel Adelöw spelar den ordentlige och snälle sonen Ture. Men det är inte första gången Axel står framför en kamera. 

Han gjorde nämligen succé i Talang då han lyckades röra Bianca Ingrosso till tårar när han tidigare i år ställde upp i tävlingen

Både Axels familj och Bianca Ingrosso bröt ihop. Bildkälla: TV4

– Du är en ängel. En stjärna, sa Bianca. 

– Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig i framtiden, fyllde Edward af Sillén i. 

Här kan du se hans fantastiska framträdande. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!