En inklämd servett i Erins bildörr som hon slängde – kunde ha kostat henne livet.
En inklämd servett i Erins bildörr – kunde ha kostat henne livet. - Foto: Stella Pictures

Servetten i dörrhandtaget blev nästan Erin Mims död: "Kidnappning"

Erin Mims fördes i allt hast till ett sjukhus i Houston, USA, efter att hon rört en servett som satt kvar i bildörren, vilken troligen blivit förgiftad när hon var ute och firade sin födelsedag med sin man.


Det var när Erin Mims firade sin födelsedag med sin man på en restaurang i Houston, Texas, den 18 augusti som hon hittade en servett inklämd i handtaget på hennes bildörr. Den lilla papperstussen höll på att kosta Erins liv, rapporterar New York Post.

– Jag tänkte ingenting på det då, jag kastade ut det. Jag öppnade dörren med fingertopparna. Jag frågade min man, la du in en servett i dörren? Och han sa nej, säger kvinnan till nyhetssajten.

"Mina vitala organ var överallt"

Efter upptäckten gick hon sedan tillbaka till restaurangen och tvättade händerna. Men strax efter att paret lämnat platsen började hon känna intensiva stickningar i handen och armen. 

– Jag började få värmevallningar, mitt bröst gjorde ont, mitt hjärta slog riktigt snabbt. Jag kunde inte andas.

Hennes man körde henne omedelbart till ett närliggande sjukhus, där en läkare misstänkte att händelsen egentligen var ett kidnappningsförsök.

– De sa att mina vitala organ var överallt. Läkaren kom in och sa till mig att det var "för lite" gift i min kropp för att avgöra vad det exakt var, men de sa att det var akut förgiftning från ett okänt ämne.

Erin Mims: "Kan hända vem som helst"

Enligt polisen i Houston är detta det första fallet i sitt slag som polisanmälts, skriver nyhetssajten

– Jag trodde aldrig att något sådant här skulle hända mig, och inte i min hemstad. Det här kan hända vem som helst. Jag mår bra trots omständigheterna och är glad att jag fortfarande lever, säger Erin Mims till Nyheter24.

/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!