Det var på en av McDonal's restauranger i Swansea, Wales som den minst sagt udda händelsen inträffade
Det var på en av McDonal's restauranger i Swansea, Wales som den minst sagt udda händelsen inträffade - Foto: Stella Pictures/Pexels

Dött djur tvingar McDonald's att stänga: "Kastade en..."

I tisdags tvingades en McDonald's-restaurang att tillfälligt slå igen dörrarna efter en minst sagt bisarr händelse. Ungdomar ska ha kastat ett avlidet djur bland restaurangens gäster, något som fick polisen att rycka ut.


Det var till snabbmatskedjan McDonald's som polisen i tisdag fick ett larm som gällde en grupp ungdomar som stökade omkring i restaurangen.

När polisen kom till platsen kunde man omhänderta en grupp "äldre tonåringar" som ska ha använt sig av en minst sagt bisarr metod för att roa sig. 

Läs mer om McDonald's nyhet som får kunderna att jubla.

Tvingades slå igen

Det hela inträffade i shoppingkvarteret Morfa i kuststaden Swansea som är belägen i södra Wales. 

Ungdomarna ska enligt polisen i Swansea ha kastat omkring en död groda i snabbmatskedjans restaurangdel, vilket ska ha fått gästerna att tappa hakan rätt ner i snabbmaten. 

Efter händelsen kunde individerna tas om hand av polisen men trots det tvingades man att stänga restaurangen på grund av hälso- och säkerhetsskäl. 

Vidtar åtgärder

När McDonald's i Morfa kan öppna igen är ännu inte fastställt.

En talesperson hos polisen säger att man har tagit om hand om individerna och kommer att vidta "rätt åtgärder", men vad det är framgår inte.

– Vi har mottagit bilder från händelsen. Rätt åtgärder kommer att vidtas, skrev polisens talesperson på deras officiella twitterkonto efter händelsen. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!