Felicity, 20, har gift sig med sin zombiedocka: "Vi är intima"

När 20-åriga Felicitys pappa dog förra året hittade hon tröst i en zombiedocka, som hon fått av honom några år tidigare i present. Kärleken växte snabbt fram och känslorna för dockan Kelly gick inte att hindra. Nu är de gifta och Felicity är lyckligare än någonsin.


Felicity Kadlec, 20, är bosatt i Vinita, Oklahoma, och har precis gift sig med sin sanna kärlek Kelly Rossy. Den 37 år gamla zombiedockan Kelly Rossy har gjort Felicity till lyckligaste kvinnan i världen.

Kärlekshistorien tog ordentlig fart för ett år sedan när Felicitys pappa dog. 

Att Felicity var besatt av zombiedockor och skräckfilmer undgick inte många, inte ens hennes pappa. Men en dag hittade hon Kelly, som blev något alldeles speciellt.

– Jag hittade Kelly på en läskig hemsida med dockor. Så min pappa köpte henne till mig när jag var 13 år, säger Felicity till Mirror UK och fortsätter:

– Det var inte förrän jag var 16 år som jag började få känslor för henne, men det var något jag länge försökte förneka.

Felicity och kärleken Kelly. Bildkälla: Facebook

När Felicitys pappa gick bort så hittade hon tröst i Kelly, eftersom det var hennes pappa som köpt zombiedockan. Det var även då som hon tillät sig själv att vara öppen med sina känslor och vem hon egentligen var innerst inne. Och hon har aldrig känt sig lyckligare!

När Felicity började känna sig mer självsäker med sin relation till Kelly bestämde hon sig för att gifta sig med sin zombiedocka. 

Ceremonin blev minst sagt perfekt. Förutom fyra familjemedlemmar till Felicity närvarade även åtta andra av hennes dockor som stöd för äktenskapet. 

Felicity älskar skräckfilmer och zombiedockor. Bildkälla: Facebook

Intima stunder

Felicity berättar även att de fullbordade sitt nyblivna äktenskap efter ceremonin.

– Kelly var brudgummen. Hon tar "den manliga rollen" i vårt förhållande och hon var mest bekväm med att vara brudgum. Och trots att vi varit i varandras närhet i fyra år så känner jag mig så mycket närmare henne nu när vi är gifta, både känslomässigt och intimt, fortsätter hon.

Deras intima stunder får Felicity att känna både äkthet och trygghet. 

Felicity älskar sin Kelly. Bildkälla: Facebook

"Bryr mig inte om att hon inte har en käke"

Och Kellys zombieutseende är inget som stör Felicity. Hon älskar sin docka så in i bomben. 

– Jag gifte mig med Kelly bland annat av anledningen att jag accepterar henne precis så som hon är. Jag ser förbi hennes blodiga ansikte och bryr mig inte om att hon inte har en käke. För mig är hon perfekt, avslutar hon till Mirror UK.

Felicity bryr sig inte om att Kelly inte har någon käke. Bildkälla: Facebook

Apropå äktenskap! Nyheter24 har tidigare skrivit om vilka yrkesgrupper som skiljer sig mest. Har du koll på vilka yrken? Kanske jobbar du med något utav det? Här kan du läsa allt du behöver veta om det. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du i ett förhållande?
Tack för din röst!