Stockholm

Kendall Jenner

Supermodellen Kendall Nicole Jenner föddes i Los Angeles den 3 november 1995. Hon är dotter till Kris Jenner och Caitlyn Jenner. Precis som flera av sina syskon i Jenner-Kardashian familjen så har Kendall medverkat i realityserien "Keeping up with the Kardashians".

Den 179 centimeter långa Kendall slog igenom som modell år 2014, då gick hon visningar för bland annat Balmain, Chanel och Marc Jacobs. Kendall är ansiktet utåt för sminkmärket Estée Lauder, och år 2015 hamnade hon på affärstidningen Forbes lista över världens rikaste modeller.

Kendall har synts i magasin som Harper's Bazaar, GQ, Vogue, LOVE och Elle. Med nästan 80 miljoner följare på Instagram, så är Kendall en av de 15 kändisar med flest följare.

I början av april hamnade Kendall mitt i en stor reklamskandal – Kendall var nämligen stjärnan i läskjätten Pepsis reklamfilm. Reklamfilmen möttes av kritik eftersom många ansåg att den försökte profitera på black lives matter-rörelsen och förringa de allvarliga problemen med polisens övervåld. Reklamfilmen drogs tillbaka.

Kendall räknar modellerna Gigi Hadid, Cara Delevingne och Hailey Baldwin till sina bästa vänner. När det kommer till Kendalls kärleksliv så dejtar hon i skrivande stund (våren 2017) rapstjärnan A$AP Rocky.
Visa resten ↓

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.