Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bloggtävlingen: Bloody Mari

Nöje | 12/02/2009 14:21

Bloody Mari går bra i den stora bloggomröstningen.

Nyheter24 fortsätter med den stora omröstningen om Sveriges bästa blogg inom mode och livsstil. Tätstriden förändras konstant, och en av de bloggar som ligger med i vinnarhålet är den relativt nystartade BloodyMari.

Vi tog ett snack med Maria, som ligger bakom bloggen, om tävlingen och vänskapen med superbloggerskan Blondinbella.

Hur känns det att ligga så bra till i tävlingen?

– Det känns bra, det är en ganska stort glapp till nästa blogg så jag hoppas jag hinner ikapp nu.

Vad tror du om dina vinstchanser?

– Jag förväntar mig ingen seger eftersom jag fortfarande är så oetablerad, men det är två veckor kvar och på två veckor hinner jag vinna många nya läsare.

Vilka är de största utmanarna som du ser det?

– Niotillfem leder just nu så självklart är det ett riktigt hot, annars ser jag Kling som det främsta hotet eftersom hon haft förstaplatsen på bloggtoppen så länge.

Du är ju relativt ny som bloggare, vad är det som är så roligt med att blogga?

– Det stimulerar min kreativitet. Jag får chans uttrycka mig och det ger mig ett syfte att fokusera på saker som jag tycker om.

Du är bästa kompis med Blondinbella, vad tycker du om att hon inte är med i tävlingen?

– Jag tycker det är bra att hon inte är med i tävlingen, dels för att hon får vara med på så mycket annat roligt men också för att Bella inte har något modeblogg. Sen skulle mina chanser att vinna vara mycket mindre om hon var med i tävlingen såklart.

Vad ska du köpa för kläder om du vinner presentkortet på 15 000 kronor?

– Oj, jag är en person som tar illa vid mig när jag blir väldigt besviken så jag har inte velat tänka på det, vinner jag så blir jag superglad men vinner jag inte så förlorar jag inte heller något. Men jag skulle i alla fall köpa minst ett par riktigt dyra skor, säger BloodyMari-Maria till Nyheter24.

Skrivet av: