Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bloggerskans inlägg rör upp känslor hos fansen: "Jag föddes som pojke"

1 av 4

2 av 4

3 av 4

4 av 4

Nöje | 23/05/2016 12:04

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson skriver ut ett väldigt personligt meddelande på sin blogg.

Det var under söndagen som bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson skrev ett inlägg på sin blogg som rörde upp mycket känslor hos läsarna. Inlägget var skrivet med ironi och handlade om att Kissie ofta får höra från troll att hon ser ut som en man.

Detta har nu fått bägaren att rinna över.

"Jag föddes som pojke"

I inlägget skriver Kissie att hon blir ledsen överfolks kommentarer men att det de säger är helt logiskt då hon "föddes som pojke".

– Ni vet hur folk brukar kommentera att jag ser ut som en man på vissa bilder? Ja det beror på att jag faktiskt var född som en pojke. Mitt namn är egentligen Alexander och jag ändrade det till Alexandra, skriver bloggerskan och fortsätter:

View this post on Instagram

90s kid ✌🏼️

A post shared by Alexandra Nilsson (@alexandranilsson) on

– Det är självklart därför jag har opererat brösten och hela köret, jag hade ju inga bröst när jag var pojke. Visst faller alla bitarna på plats när jag avslöjar min hemlighet? Men det har inte känts som en hemlighet för folk verkar ha förstått det.. Men jag kände mig väl skyldig till mina riktiga fans att berätta sanningen. Nu vet ni det.

Kissie avslutar sitt inlägg med att skriva att det hon skriver ut inte är sant, vilket fick många av läsarna att reagera. Många tyckte att ämnet var osmakligt att skämta om, medan vissa tyckte att det var ett humoristiskt sätt att trycka till sina hatare.

Vill du läsa mer om hur Kissie engagerar sina fans i kontroversiella ämnen? Då kan du läsa mer här.