Tevestjärnan: "Jag blev våldtagen"

Fern Britton valde att inte göra motstånd.


Fern Britton, 51, avslöjar nu om hur hon utsattes för en fasansfull sexattack som ung flicka. Tevestjärnan, som är programledare för ITV1:s "This Morning", berättar om den skakande händelsen i sin självbiografi "My Life by Fern Britton", som kommer ut i bokhandeln nästa månad.

Britton blev våldtagen just efter hennes 21-årsdag när hon bodde i Cambridge. Hon hittade två vilsna hundar för att sedan ta dem till polisstationen. Några dagar senare tittade hon förbi för att kolla hur det hade gått för dem. Så småningom ringde den tacksamma ägaren, som "verkade väldigt trevlig", och bjöd hem henne en kväll då laget, som han tränade, hade en samling.

Tränaren fick mersmak av henne och ringde henne för att fråga om hon ville äta middag med honom. Hon gick med på det. Tränaren kom upp till Brittons lägenhet. Väl hos henne stoppade Britton in två chamagneflaskor i kylen och plötsligt när hon vände sig om var mannen på golvet endast iförd ett par y-frontare och gjorde armhävningar.

Knappt kunde Britton lägga märke till det då mannen reste sig upp, knuffade henne mot väggen, försökte kyssa henne och knuffade henne ned mot golvet, skriver OK! Magazine.

– Jag var helt förskräckt, säger Britton om våldtäkten.

Trots att hon skrek "nej" fick mannen som han ville.

– Han var en stor karl och väldigt tränad och jag bestämde mig för att det säkraste jag kunde göra var att bara låta det ske, varken kämpa emot eller samarbeta, ligga där kraftlös och bli klar med det så fort som möjligt, säger Britton.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!