För Team Gyllenhammar blev glädjen om att de får stanna kvar i Körslaget inte lång, då Gry Forsell hade läst upp fel resultat.
1 av 3
För Team Gyllenhammar blev glädjen om att de får stanna kvar i Körslaget inte lång, då Gry Forsell hade läst upp fel resultat. - Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
Team Rongedal fick stanna en vecka till.
2 av 3
Team Rongedal fick stanna en vecka till. - Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
Gry Forsell fick fel slutresultat uppläst i öronsnäckan.
3 av 3
Gry Forsell fick fel slutresultat uppläst i öronsnäckan. - Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX

Gyllenhammar: Den som gjorde fel ska kickas

Deltagare och tittare tycker att team Gyllenhammar ska få stanna en vecka till efter lördagens röstfel. Gyllenhammar säger nej, men kräver att den som gjorde fel ska sparkas. 


I lördagens Körslaget var röstningen oerhört jämn mellan Team Rongedal och Team Gyllenhammar. En halv minut efter att Gry Forsell annonserat att Team Rongedal tvingas lämna programmet ser Gry ställd ut och säger:

– Döda mig inte nu för det här. Det är Team Rongedal som är kvar i tävlingen.

Flera av deltagarna i Körslaget vänder nu stark kritik mot TV4 och tycker att Team Gyllenhammar borde få vara kvar en vecka till med förslaget att i stället låta två team åka ut nästa vecka.

Ralf Gyllenhammar säger själv nej till förslaget men kräver att personen som gjorde fel ska sparkas.

– Den som gjorde fel ska kickas, hade någon i min organisation gjort ett generalfel hade jag sparkat personen, säger han till Aftonbladet.

TV4 har inte tagit några beslut om en eventuell comeback för Team Gyllenhammar.

– Det här är en ytterst kompetent person i övrigt som vid ett enstaka tillfälle gjort ett misstag. Vi har fullt förtroende för den här personen, säger Pelle Porseryd, exekutiv producent för Körslaget.

/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!