Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Blossom klarade sig från knarket

Nöje | 25/01/2009 06:55

Barnstjärnan Blossom blev inte som andra barnskådisar.

Mayim Bialik som spelade Blossom blev inte som andra barnstjärnor då hon inte knarkade.

Blossom är säker på att det var hennes föräldrar som räddade henne från alkohol och knark. Föräldrarnas vanor har annars dragit ner andra barnskådisar i skiten.

I en intervju med ETonline berättar hon om uppväxten:

– Mina föräldrar var jordnära och jag tror det är viktigt att jag var en vanlig person och hade hemsysslor, ansvar och utegångsförbud. Jag kommer ifrån en invandrarbakgrund så jag tror att det handlar om hur man uppfostras. Det finns barn som tar droger som inte varit med i teve.

Men även om hon klarade sig från knarket så tog karriären tvärt slut efter Blossom. Förutom ett inhopp i Curb Your Enthusiasm har det stått still. Ändå är hon tacksam för den tiden som var.

– Erfarenheter vi har gör oss till de personer vi är. Jag skulle vara en helt annan person med helt andra neuroser om jag inte varit med på teve.

Bialik erkänner dock att hon är sugen på att göra en comeback.

– Jag har precis fått mitt andra barn. Men jag har gått på lite auditions och doppat tån i branschen igen, säger Bialik till ETonline.

Introt till Blossom.

Introt på spanska.

Skrivet av: