Steffo Törnquist, 67, har genomgått ett ingrepp.
Steffo Törnquist, 67, har genomgått ett ingrepp. - Foto: Christine Olsson/TT och Jonas Ekströmer/TT

Steffo Törnquist har opererats: "Vuxit rakt in i min hjärna"

Steffo Törnquist, 67, har opererat bort en visdomstand och visar nu upp hur han ser ut efter ingreppet.
"Det värker en del och jag spottar blod och har lite svårt att gapa", skriver han i sociala medier.


När Steffo Törnquist, 67, inte syns i TV4:s långkörare "Nyhetsmorgon" ser han till att uppdatera sina följare om stort och smått på Instagram.

Och häromdagen berättade tv-profilen att han skulle genomgå ett ingrepp.

"'Risk för ballongskalle'!! Min tandläkare sa kanske inte exakt så, men det var vad jag hörde, och om några timmar får vi se. 'Vi måste vänta tills din säsong på tv är över, svullnaden kan vara i en vecka, det kan se förjävligt ut'. Jag hoppades omedelbart att det var en felsägning att svullnaden kunde vara, att det där med 'vara' bara har med tid att göra, men jag ställde aldrig frågan. 

"Saken är den att sista tanden i ena underkäken måste åtgärdas, men det går inte eftersom det finns en ännu mer sista tand, men den syns inte, den bor under tandköttet och har vuxit rakt in i min hjärna."

Steffo Törnquists super-sås hyllas av tittarna: "Hur gjorde du?"

Steffo Törnquist efter ingreppet: "Spottar blod"

Under tisdagskvällen uppdaterade Steffo Törnquist sina följare om ingreppet ifråga.

"Rapport från visdom-gate: Det var en jävla pärs på 1,5 tim att få bort eländet, men svullnaden blev inte värre än typ Marlon Brandos i Gudfadern. Det värker en del och jag spottar blod och har lite svårt att gapa. Dessutom är min tandläkare förbannad för att jag råkade suga i mig en garre i eftermiddags. Nu låter jag en bägare glass smälta och så drar jag i mig den med sugrör och i morron räknar jag med att vara hyggligt återställd och gå 18 hål. Ingen fara alltså", skriver programledaren och tackar följarna för stöd.

Läs alla våra artiklar om Steffo Törnquist här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!