Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kleerup till våldsattack mot publik

Nöje | 14/02/2009 14:38

Mitt under en spelning gick den skandaliserade musikern till våldsattack.

Succémusikern Andreas Kleerup har startat sin turné. En turné som redan skakas av skandal. På senare tid är det knappast den första eller sista, men kanske den hittills våldsammaste.

Mitt under sin spelning i Malmö i fredags, blev Andreas Kleerup rasande och kastade sig ut i publiken och gick till våldsam attack mot några åskådare. Anledningen var att en eller flera av dem hade pekat finger åt stjärnan.

"Kleerup slängde sig ut från scenen och ner bland publiken för att personligen köra ut eller möjligen spöa några killar som, om jag fattade det rätt, hade räckt fingret åt honom. Resultatet? Killarna lommade ut och konserten fortsatte.", skriver konsertrecensenten Anders Jaderup på Sydsvenskan.

Kvällen gick alltså från en lugn kanske något seg spelning till våldsfest. Inte nog med att Andreas Kleerup tappade besinningen, konserten sågas nu. Bland annat tycker recensenten att det var segt och torftigt. Inte alls den succé som hittills präglat Andreas Kleerups karriär.

Skrivet av: