Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

1000apor hånar Blondinbellas otrohet

Nöje | 15/04/2009 11:11

Alex Schulman och Blondinbella kopplas ihop.

Humorsajten 1000apor är snabba att hänga på nyheten om Blondinbellas påstådda otrohet, som exploderat i bloggosfären under nattten till onsdagen. Det var Katrin Zytomierska - tillika Alex Schulmans före detta fru - som i sin blogg outade att Blondinbella varit otrogen. Nu hånas Blondinbellas otrohet på sajten.

I bloggen "Vesslan" finns ett inlägg som är döpt till Blondinbellas påsättare. Illustrationen i inlägget föreställer Blondinbella och Alex Schulman i sexuellt umgänge.

I texten kan man läsa:

"Katrin Zytomierska har rätt. Otrohet är ett jävla skit och SJÄLVKLART ska man skriva om det. Med det sagt ser jag det som min förbannade plikt att ta vid där Katrin slutade och avslöja mannen som tryckt på Blondinbella i tvåan det senaste halvåret. Jag inser att detta inte är speciellt klokt av mig men som jag sagt tidigare får man skylla sig själv om man väljer att lita på en vessla."

"Jag ger er ingen mindre än min ansvarige utgivare, Alex Schulman, fångad på bild tillsammans med Bella i ett av Metronomes många mysrum"

Skrivet av: