Filip och Fredrik får en känga av Katrin Zytomierska som tycker att duon behandlat Isabel Adrian dåligt.
1 av 4
Filip och Fredrik får en känga av Katrin Zytomierska som tycker att duon behandlat Isabel Adrian dåligt. - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
Enligt Zytomierska ska Isabel flugit från Usa till Sverige för att medverka i programmet och sedan avbokades hon bara timmar innan sändning.
2 av 4
Enligt Zytomierska ska Isabel flugit från Usa till Sverige för att medverka i programmet och sedan avbokades hon bara timmar innan sändning. - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures
Det var i tisdagens program av "Breaking News" som hon skulle deltagit.
3 av 4
Det var i tisdagens program av "Breaking News" som hon skulle deltagit. - Foto: Reportagefoto/Stella Pictures22 Stockholm 086539300
Nu sitter Isabel på ett plan tillbaka.
4 av 4
Nu sitter Isabel på ett plan tillbaka. - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX / Kod 10090

Filip och Fredrik dissar Hollywoodfrun - utan förklaring

Bara timmar innan Isabel Adrian skulle medverka i "Breaking News" avbokades hon.
— Hon hade flugit till Sverige för att medverka, skriver Katrin Zytomierska.


På tisdagskvällen skulle Hollywoodfrun Isabel Adrian medverkat i Filip Hammar och Fredrik Wikingssons "Breaking News"Kanal5. Men bara timmarna innan sin medverkan avbokades hon.

— Filip och Fredrik bokade in Isabel för tre månader sen personligen och Isabel har flugit till Sverige för att medverka i deras program. Jag tror fortfarande inte att hon fått en förklaring på varför hon blev avbokad i sista sekund, skriver hon i sin blogg och fortsätter:

— Vi skulle äta middag och sen åka till studion där hon skulle vara med i Breaking News. Hon var skitglad över att få vara med där. 

Anledningen till Adrians glädje ska ha varit för att programmet sänds live och att hon velat visa upp sitt rätta jag.

— Sen jag har med mig presenter till Filip och Fredrik från Ibiza, ska Isabel ha sagt till Zytomierska. 

Fick ingen riktig förklaring

— Filip Hammar svarade inte ens på sms:et som Isabel skickade där hon bad om en förklaring, skriver hon vidare. 

När Nyheter24 når Kalle Dixelius, pressansvarig för "Breaking News" beklagar man att Isabel fick beskedet så sent.

— Breaking News är ett direktsänt aktualitetsprogram som sänds fyra gånger i veckan. Det innebär att det sker ständiga förändringar i innehållet under dagens gång. I det här fallet valde redaktionen några timmar före sändning att inte ta med Isabel Adrian. Det är helt enkelt så här det går till när man gör direktsänd teve. Redaktionen beklagar att Isabel fick beskedet väldigt sent och att det förorsakat henne praktiska problem.

Nyheter24 har sökt Filip Hammar och även Isabel Adrian som inte har möjlighet att svara på grund av flygresa, för en kommentar.

Fotnot: Efter att artikeln publicerats skriver Isabel Adrian på sin blogg:

— Blev lite smått irriterad över att bli avbokad från Breaking News bara någon timme innan jag skulle gå på utan en riktig förklaring varför. Men va ska man säga... Karma kanske?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!