Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
1024
reaktioner idag

Hon är Måns Zelmerlöws nya flickvän

Love is in the air. Måns Zelmerlöw har hittat kärleken i juristen och den före detta Idol-deltagaren Azra Osmancevic.

Paret har precis varit på semester tillsammans.

Tidigare var Måns tillsammans med sångfågeln Marie Serneholt.

Som bekant är Måns allsångsledare.

För ett och ett halvt år sedan gick drömparet Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt skilda vägar. Nu har han hittat kärleken igen. Det är den 25-åriga juristen Azra Osmancevic som fångat den eftertraktade profilens hjärta. Paret fångades på bild när de gick hand i hand på Stockholms gator och tog en tur in på 7-Eleven.

De var då nyss hemkomna från en kärlekssemester till Kanarieöarna över nyårshelgen, skriver Nöjesbladet. Enligt tidningen ska paret ha dejtat sedan i somras. 

– Jag har njutit av en fantastisk och välbehövd semester, skriver Azra själv på sin hemsida. 

25-åringen arbetade tidigare som chefsjurist på Qryptone music group. Nu arbetar hon på en av Sveriges mest ansedda juristbyråer. 

Känner du igen skönheten? Det är inte så konstigt. 2006 medverkade hon i TV4:s Idol men gick inte vidare från slutaudition. Hon spelade efteråt in en duett med Martin Lorentzon

– Jag har ett genuint musikintresse. Det är inte så viktigt att stå på scenen och ha allt ljus på sig, jag står lika gärna bakom och mixtrar, har hon tidigare sagt till Nya Werlmands Tidning.

Azra har även medverkat i en serie reklamfilmer för drycken MER, regisserad av Ruben Östlund

Kanske smekte han hennes axel

För tidningen Frida har Måns tidigare avslöjat hur han raggar.

– Mitt bästa raggningsknep är att sitta på en efterfest och sedan börja smeka tjejen lite på axeln. Sedan smeker jag längre och längre ner på armen, under bordet tills jag når handen. När jag väl är framme där måste man få någon respons. Antingen skjuter hon bort handen och då får man börja om vid axeln. Annars tar tjejen mig i handen och då är man hemma, sa han då.

Här syns hon i en reklam:


Mer:

Måns Zelmerlöw akut till sjukhus efter Afrikaresa