De gör om Sveriges mest kända nattklubb

- 08/11/2013, 19:46
Paulo Fagundez och Patrik Slettman.

Paulo Fagundez och Patrik Slettman.

Pressbild

I helgen är det premiär för ett nytt Cafe Opera under ledning av Paulo Fagundez och Patrik Slettman.

STOCKHOLM. Café Opera är en institution i Stockholms nattliv och antagligen den mest kända nattklubben av alla. Nu satsar man hårt igen med en nylansering.

Bakom det nya konceptet står Patrik Slettman och Paulo Fagundez, som båda kommer från att under de senaste tio åren ha jobbat främst i USA på några av världens bästa nattklubbar.

–  Det som slår mig och Paulo, som varit borta i över tio år, är att restauranger och korgar gått framåt otroligt mycket men vi känner att det är lite stiltje i nattlivet. Vi hoppas på att ändra på det med en annan känsla i underhållning och service, säger Patrik till Nyheter24 och fortsätter:

– Den största skillnaden mellan USA och Sverige när det kommer till nattliv är att i USA så är det många som ser hotell och restaurang som sin karriär, så är det sällan i Sverige. Utan i Sverige gör folk det under en viss period som extraarbete under en viss tid i sina liv. Vi har haft turen att få jobba med många duktiga människor som valt det här som sin karriär, både jag och Paulo, och lärt oss från dem. Det är det vi tar med oss.

"Gästerna ska ha roligt"

Besöket kommer att förändras både visuellt och upplevelsemässigt. Det kommer att vara ny dekor, nytt möblemang, förändringar i ljud och ljus samt allra mest ett nytt servicetänk från personalen.

–  I förlängningen är det vad vi tror ger oss en produkt som håller längre, säger Patrik.

Beskriv det nya Café Opera med tre ledord?

–  Framförallt roligt. Allt vi gör centreras runt att gästerna ska ha roligt. Jag skulle säga ordnat och elegant men samtidigt väldigt uppsluppet, säger han till Nyheter24.