Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zara Larsson tvingades avbryta konserten – spydde

Zara Larsson tvingades avbryta konserten.

Zara Larsson tvingades avbryta konserten.

Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nöje | 18/09/2017 17:04

Zara Larsson spelade på en festival i USA när hon plötsligt började må riktigt illa på scenen.

Det var i söndags som Zara Larsson, 19, uppträdde i Atlanta på festivalen Music Midtown, där även Future, Wiz Khalifa, Tove Lo och många andra stjärnor spelade.

Zara imponerade på publiken och rev av låter som "Lush Life, "What they say" och "Sundown", och vår svenska stolthet var enligt tidningen Fuse i toppform.


Zara Larsson. Bildkälla: Stella Pictures.

Men mitt under framförandet av hitten "Ain't my fault" så lämnade plötsligt Zara scenen och gick backstage samtidigt som hennes band och dansare fick avsluta låten. 

Efter en stund återvände Zara med ett leende på läpparna och gav publiken en förklaring över vad som hade hänt.

– Jag älskar verkligen att dansa men det blev inte så mycket dans idag, och jag är ledsen om det ser ut som att jag inte har kul, det har jag. Jag har bara känt mig sjuk. Jag kommer att avsluta spelningen, men jag kommer inte att dansa. Jag vill inte spy på scenen, jag spydde nyss backstage, sa Zara från scenen.

Trots att Zara inte var frisk så kämpade hon på och slutförde sin konsert – och enligt Fuse så var hennes röst lika stark som vanligt. Dessutom dansade hon lite trots att hon sagt till publiken att hon inte skulle. 

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!