Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Skickade "kokain på penis"-video – konfronteras av pedofiljägare

Nyheter | 13/04/2017 11:15

Mannen hade flera gånger föreslagit för pojken att de skulle träffas. Den 10 maj kommer domen.

En 38-årig man i Essex i England har i domstol erkänt att han försökte ragga upp en 14-årig ”pojke” online efter att han konfronterats av pedofiljägare.

Mannen fick besök i sitt hem av gänget från The Hunted One, en grupp som konfronterar groomers och pedofiler. Han hade under fem veckor haft kontakt med vad han trodde var en 14-årig pojke, men vad som i själva verket var en av pedofiljägarna. Du kan se mötet i klippet ovan.

Under konversationen med ”pojken” ska 38-åringen bland annat skickat en video på när han snortar kokain från en annan mans penis, och föreslagit att de skulle träffats flera gånger. Det framkommer i den halvtimmeslånga oklippta versionen av klippet.

Efter att konfrontationen arresterades mannen. Han har nu erkänt i domstol att han försökt träffa ”pojken” och att han visste att denne var under 16. Domen kommer den 10 maj. Det rapporterar The Sun.

Här kan du se när The Hunted One konfronterar en man som skyller på sin son när han avslöjas.

Förtjänar han ett långt fängelsestraff?