Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pedofiljägare sätter dit man i livesändning – slagsmål utbryter

Nyheter | 30/04/2017 13:09

Mannen som skulle träffa ”flickan” är nu arresterad för att ha försökt grooma en minderårig.

Gruppen The Hunted One, som beskriver sig själva som pedofiljägare, sände i förra veckan live när de konfronterade en man i Kent i England.

The Hunted One hade låtsas vara en 14-årig flicka när de pratat med mannen online – och stämt ett möte med honom. Men när mannen skulle träffa ”flickan” möttes han alltså istället av pedofiljägarna.

Gänget i The Hunted One har satt dit många pedofiler, men sällan har det blivit så dramatiskt som den här gången. Mitt under livesändningen så kom en annan grupp män och började misshandla den misstänkta sexförbrytaren. Du kan se hur det gick till i klippet ovan.

Sparkar och slag delades ut mot mannen innan säkerhetsvakter avbröt misshandeln. Det är ännu okänt vad som orsakade våldet. The Hunted One har efter händelsen bestämt sig för att sluta sända konfrontationer live, det skriver de på sin Facebook-sida.

Mannen som skulle träffa ”flickan” är nu arresterad för att ha försökt grooma en minderårig. Polisen utreder misshandeln. Det rapporterar Daily Express.