Nyheter24 listar fem av Sveriges bästa sushi-restauranger
Nyheter24 listar fem av Sveriges bästa sushi-restauranger - Foto: Pexels

De 5 bästa sushirestaurangerna i Sverige – här måste du äta

Upptäck de bästa sushi-restaurangerna i Sverige! Nyheter24 har samlat de fem högst rankade ställena på Google, från Stockholm till Malmö. Läs om deras unika smaker och varför de har fått så höga betyg från besökare. En dröm för sushi-älskare


Sushibaren i Malmö

Betyg: 4,8/5 (baserat på 201 recensioner)

Sushibaren har en intim och avslappnad atmosfär som genomsyrar deras meny av färsk och kreativ sushi. Varje rätt är som en smakupplevelse i sig, där ingredienserna harmonierar perfekt och ger en genuin japansk matupplevelse. Här finns också en bred dryckesmeny med passande drycker till maten.

Sushi Sho i Stockholm

Betyg: 4,8/5 (baserat på 352 recensioner)

Sushi Sho i Stockholm har en traditionell, autentisk japansk meny med en unik touch av kockarnas personliga stil. Restaurangen har en intim och avslappnad atmosfär som är välkomnande för alla gäster. Med fokus på färska råvaror och tillagning av högsta kvalitet, skapar de smakupplevelser som går utöver det vanliga. Det är inte bara maten som imponerar, utan även presentationen av rätterna är en konstform i sig. Sushi Sho är en plats för att njuta av en exklusiv och minnesvärd upplevelse.

Tak i Stockholm

Betyg: 4,7/5 (baserat på 1 113 recensioner)

Tak får du en unik matupplevelse där du kan njuta av en vacker utsikt över staden. serverar en av de mest innovativa sushimenyerna i landet. Här förenas skandinavisk minimalism med japansk finess för att skapa unika smakupplevelser. Här finns även en fantastisk utsikt över Stockholms takåsar.

Tammy Kitchen i Göteborg

Betyg: 4,6/5 (baserat på 276 recensioner)

Yammy Kitchen är sushi-restaurangen som låter koreansk och japansk matkultur mötas. Belägen i Göteborg med en varierad meny. De har ett brett utbud av färska och välsmakande sushi, sashimi, maki och andra japanska rätter. Restaurangen är populär bland både lokalbefolkningen och turister, och erbjuder en trevlig och avslappnad atmosfär.

Izakaya Koi i Malmö

Betyg: 4,5/5 (baserat på 348 recensioner)

Izakaya Koi i Malmö har en modern och avslappnad atmosfär med en meny som kombinerar japanska smaker med internationella influenser. De använder endast färska och högkvalitativa råvaror och erbjuder en variation av rätter, inklusive sushi och grillade alternativ. Izakaya Koi serverar också ett brett urval av sake och japansk öl för en autentisk upplevelse.

/
Mat
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!