Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ännu mer klotter i Konstfacksexamen

- 18/02/2009, 07:15 -

Konstfackstudenten som i sitt examensarbete filmade vandaliseringen av en tunnelbanevagn har med ännu en vandaliseringsfilm i sin utbildning.

Konstfackstudenten som i sitt examensarbete filmade vandaliseringen av en tunnelbanevagn har med ännu en vandaliseringsfilm i sin utbildning, skriver Expressen. I filmen syns en svartklädd person spreja färg på väggar och golv på en tunnelbanestation.

I en essä som studenten skrev under sitt sista år på skolan ingår 24 stillbilder från filmen. Essän ska enligt kursbeskrivningen vara vetenskaplig, men enligt Expressen består ungefär två helsidor endast av texten "bla-bla-bla".

I essän skriver också studenten om sin syn på graffitikritiker:

"Om det kostar samhället så jävla mycket, skit i att tvätta bort det, folk har väl ganska bra om man har tid att gnälla över att en yta färg har bytt yta, stackars bostadsrätt!". Studenten fick betyget godkänd för essän.

Skrivet av: