Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hägglund värvar Marcus Birro

Nyheter | 16/04/2009 09:17

Gerillarörelsen mot kärnfamiljen möter motstånd vid demonstration.

Poeten Marcus Birro har omvänts. Kärnfamiljen är på tapeten och Birro ger sig ut på ett korståg mot den nya tidens våldsamma egoism och gerillarörelsen som försöker splittra tvåsamheten. Därför kommer han att delta i förstamajtåget med kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund i Uppsala.

Birro är övertygad om att det kommer att bli jättespännande. Kort efter tåget kommer han att delta i ett panelsamtal klockan 14 vid St: Eriks torg. Tidigare har han uttryckt att statsminister Fredrik Reinfeldt (m) till och med är radikalare än dagens vänster.

– Jag har ingen som helst koppling till kd förutom att jag ligger i linje med vissa av deras åsikter. Det här med familjen är något som jag tycker är bra att tala om, säger Marcus Birro till Världen idag.

Även Hägglund ser fram emot demonstrationen med rättvisa och valfrihet som stor kampfråga.

– Genom vårdnadsbidraget tog vi ett viktigt steg mot en modern familjepolitik. För oss kristdemokrater fortsätter nu arbetet med att ytterligare förbättra familjernas villkor, säger han till Världen idag.

Skrivet av: