Så gör du vegansk pumpalasagne
Letar du efter en passande rätt att laga med alla härliga pumpor som finns just nu? En pumpalasagne är svaret.
Receptet räcker till 4 portioner
Ingredienser till en vegansk pumpalasagne
- bönlasagneplattor
Bechamelsås:
- 5 dl sojamjölk
- 4 msk vetemjöl
- salt och peppar
- 5 dl pumpa
Sjud 5-10 minuter tills pumpan mjuknat
Spenatröra:
- 1 msk olivolja
- ½ gul lök
- 4 vitlöksklyftor
- 1 msk vetemjöl
- 1 ½ dl nötter + 1 ½ dl vatten mixat till en slät massa
- 200 g färsk spenat
- salt och peppar
Varva sås, lasagneplattor och spenatröra i en ugnsfast form. Baka mitt i ugnen i 40 minuter i 200 grader.
Se precis hur du gör i klippet ovan.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!