- Foto: Shutterstock

Det här får du inte glömma att packa till solsemestern

Ska du resa till sol, bad och äventyr i sommar? Vi hjälper dig med packningslistan!


Solsemesterns tid är inne! Glöm för Guds skull inte de tre P:na: pass, pengar och p-piller! Är de med klarar du dig, men de här prylarna är nästan lika viktiga. Oavsett om du ska vara kvar i Sverige eller åka utomlands får du inte glömma att packa dem! De kommer förgylla hela semestern.

1. Badringen

Ligg i poolen hela dagen och gör det med stil, precis som Kourtney Kardashian.

Köp flamingobadringen här!

badring flamingo

2. Musik

Spela din egen musik på hotellrummet och slipp de lokala radiokanalerna. Den här högtalaren kan du dessutom ha med dig till poolen utan att vara nervös. Den är nämligen vattentålig. Här hittar du Von Spalsh Speaker!

Von Spalsh Speaker vattentålig högtalare

3. Spel

Ett frågespel är lätt att ta med och ger både ny kunskap och lagom energikrävande underhållning i väntan på planet eller på hotellrummet om det regnar. Med 318 frågor om resande stannar du dessutom i semester-mode! Köp Far och flyg-spelet här!

Far och flyg frågespel

4. Fota

Glöm inte att fota mycket under semestern. Det är minnen du ska leva på resten av året sen! Fota allt du ser, allt du gör och – framför allt – maten du äter! ;) Med en vattentät kamera kan du dessutom ta selfies under vattnet och fota vackra fiskar. Köp Kodak vattentät engångskamera här!

Kodak vattentät engångskamera

5. Förvaring

Det här kan vara den smartaste produkten av de alla. Det är en solkrämsflaska eller hur? Eller?! Nej, det är en liten väska att ha alla dina värdesaker i på stranden. Inga tjuvar kommer förstå att det är solkrämen som är vad de letar efter och du kan guppa i vågorna hur länge du vill! Kolla in TanSafe här!

TanSafe förvaring av värdesaker i solkräm på stranden

6. Lätt och snabbtorkande badlakan

Att packa med ett badlakan är ganska självklart. Satsa på ett som inte väger så mycket och som torkar snabbt. Typ som våffelhandduken Fresh Laundry i 100 procent lin, som du hittar här.

Grön våffelhandduk Fresh Laundry i 100% lin

7. Adapter

Glöm inte att packa ner en adapter för då kan det bli jättejobbigt! Här hittar du en adapter för världens alla kontakter.

Skross world adapter för alla uttag i världen

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska du åka utomlands i sommar?
Tack för din röst!