Bästa presenterna till pojkvännen – under 500 kronor

Spana in dessa presenttips som alla kostar under femhundringen, och som kommer att göra honom riktigt glad.


Vad sägs om en actionkamera, ett par schyssta sneakers eller kanske en lyxig doft? Här är våra hetaste tips till Honom. Alla under 500 kronor.

1. En snygg klocka

Vem blir inte glad över ett fint ur? Dessa tre är alla riktigt snygga, och går att fynda för endast ett par hundralappar.


1. Läderarmband/2. Snygg i metall/3. Läcker retro

Här hittar du fler klockor under 500 kr

2. Kompressionströja från Under Armour


Snygg träningströja från populära UFC-märket Under Armour. Perfekt för träningspasset, eller när han bara vill softa hemma. Finns i flera olika färger, till pangpriset 177 kronor.

Spana in tröjan här!

3. Heta spelet Overwatch

Tycker han om att spela? Då är spelet Overwatch ett måste. Spelet finns till Windows, Playstation 4 och Xbox One, och passar både den som satsar på att bli e-sportsproffs, och den som mest spelar för kul.

Klicka här för att få mer info om spelet

4.... eller populära Battlefield


Ett annat spel som är riktigt populärt för tillfället är Battlefield 1, från den svenska spelstudion DICE. Battlefield-serien imponerar ständigt då nya versioner kommer, så även detta spel som utspelar sig under det första världskriget.

Köp spelet här!

5. Ett par schyssta sneakers

Överraska honom med ett par Zx Flux, Adidas Stan Smith, eller Nike Roshe One. Han kommer bli grymt glad! Alla skorna kostar under femhundringen.


Nike Roshe One hittar du billigast här


Klicka hem snygga Adidas Stan Smith till bästa pris


Adidas Zx Flux – fynda dem här

6. Trådlösa lurar med bra ljud


Trådlösa lurarna från JBL har riktigt bra ljud, och skön passform. Komplettera med en skräddarsydd Spotifylista.

Bästa priset på lurarna hittar du här


7. En drönare


För alla män med barnasinnet kvar. Den här, Hubsan X4 plus, är en storsäljare och har också LED-lampor så han kan flyga med den även i mörker.

Här hittar du Hubsan X4 billigast


8. Nike Heritage Track Bag

Retorinspirerad väska som funkar både till vardags och till gymmet. Finns i svart, vinröd och blå och går just nu att fynda för 276 kronor.

Här hittar du väskan billigast

9. Riktigt god parfym



Få en ursäkt att snusa honom i nacken. Paco Rabanne 1 million är en modern klassiker som älskas av män (och kvinnor...) världen över.

Bästa priset på Paco Rabanne hittar du här (och ja, det räcker med en femhundring)


10. En actionkamera


Med actionkameran KitVision kan ni filma alla era sportaktiviteter och äventyr i HD-upplösning. Den kommer också med ett vattentätt hölje så att ni kan filma under vatten. Allt detta för ett par hundralappar.

Här hittar du den till billigast pris


--

Hittade du ingenting du gillade? Testa då att ta dig igenom den här listan, utan att spendera 500 spänn. Eller spana in snyggaste herrklockorna som just nu är på rea.


Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet, produkterna och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att den innehåller kommersiella länkar via en eller flera av våra partners.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Älskar du en kille?
Tack för din röst!