9 snygga köp för alla tjejer som ÄGER

Är du coolaste katten i stan? (Klart du är!) Då är det här klädköpen för dig.


Kaxigt, tufft och riktigt snyggt – så kan man bäst beskriva dessa plagg. Dessutom går de alla att fynda för ett par hundralappar. Riktigt bra!

1. Jacka som visar att allt ljus är på dig

shine bomberjacket

Det finns bara en stjärna och det är du. Gör det tydligt genom att sporta denna snygga bomberjacka, designad av influencern Zorannah för Na-kd. Just nu nedsatt med 25 procent.

Här hittar du jackan.

2. Rosor och läder

jacka

Bästa kombinationen: Tuff och mjuk samtidigt. Helt ärligt: Hur snygg är inte denna bikerjacka med broderade rosor på ryggen? Kostar under tusenlappen och finns att köpa här.


3. Simma lugnt


Var en drottning vid poolen i sommar. Vi älskar diva-känslan på den här baddräkten från Rare London. Dessutom har den ett riktigt bra pris. Blir din för under femhundringen! Här hittar du den.


4. Your loss, babe


Plötsligt blev det så mycket lättare att kommunicera med ex:en. Och visst är det så, det är deras loss. Klicka hem tröjan som säger allt här. Blir din för 199 kronor.

5. Who run the world? Girls!


Ett budskap som aldrig blir uttjatat eller inaktuellt. Visste du att män i snitt tjänar 13 procent mer än kvinnor? En tröja löser inte problemet – men det visar att vi håller ihop och aldrig ger oss. Girl Power-tröjan kommer från Na-kd och finns att köpa här.

6. Weekend mood-trosor

troror

När man är med dig är det fredag hela veckan. Sätt stämningen med dessa trosor. Eller klicka hem ett par med texten Like a boss. Båda varianterna finns med matchande överdel!

Spana in underkläderna här!

7. För att du vågar.

Transparent body med nipple covers i form av blixtar. Ha en snygg topp, eller behå under om det känns för avklätt. Bodyn hittar du här, och den finns även i silver.

8. Snyggaste party- (eller vardags?) klänningen


Lys upp natten i denna snygga sammetsklänning, från Nelly. Matcha med lite fina smycken, eller en snygg dejt på din arm. Du hittar klänningen här.

9. Feminist, javisst


Ännu en tröja med viktigt budskap – men det går inte att lyfta fram det nog ofta. Power-tröjan i härlig rosa finns att köpa här och blir din för endast 149 kronor.

--

Missa inte heller att spana in hetaste köpen du just nu kan fynda på Påskrean. Eller testa att ta dig igenom den här listan utan att spendera 500 spänn,

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!