Här är de 5 populäraste gympaskorna – enligt svenskarna själva

På jakt efter ett par snygga sneakers? Då kanske du kan hämta inspiration från denna lista. De är nämligen populärast just nu, enligt statistik.


Äntligen vår! Ut med vinterkängor och in med fräscha gympaskor. Men vilka ska man välja? Enligt statistik från sajten Prisjakt så är följande modeller allra hetast just nu. Håller du med?

För spänningens skull börjar vi givetvis bakifrån...

5. Converse Chuck Taylor Low

converse

På en hedrande femte plats hittar vi klassiska Converse. Skon som fortsatt vara populär år efter år, och är ett lika självklart vårtecken som tussilago. Visste du att designen på skon är nästintill identisk som när den först introducerades på 20-talet? Snacka om tidlös klassiker!

Populärast just nu är den låga modellen – som finns att hitta för cirka 300 kronor.

Men Converse finns i rad olika varianter. Som dessa...

Stripes / Rosa / Campbell's

4. Vans Old Skool

Fjärde mest populära skon just nu är Vans. Som alltså vinner över Converse i denna fight. Vans har något grövre sula och kommer också i en rad olika färger och mönster (vår favorit är leopard).

vans

Den som slår till på ett par Vans är i celebert sällskap. Kändisar som Pharrell Williams, Kanye West och Kylie och Kendall Jenner har setts sporta skorna.

Här hittar du Vans Old Skool billigast!

3. Nike Air Max Thea

Air Max-serien är otroligt populär, så det är inte så konstigt att vi hittar en av dess modeller på bronsplatsen. Air Max Thea är en dammodell som har en mer slimmad design än många andra i serien och en lättviktssula. Sjukt bekväm och den stilrena looken gör att den passar till det mesta.

thea

Skon finns just nu att hitta från 600 kronor – vilket är cirka halva priset mot ordinarie pris.


2. Nike Roshe One

Nika Roshe One har toppat listorna länge, både i och utanför Sverige. Dylan Raasch som har designat Nike Roshe One har berättat att målet var att skapa en sko smed fokus på det allra nödvändigaste. Och att låta den avskalade designen kombineras med starka mönster. Vi måste säga att han lyckades!

Sugen? Här hittar du lägsta pris Nike Roshe One Dam och här på Herr.

1. Vinnare! Adidas Stan Smith

Och den allra populäraste skon just nu är... Adidas Stan Smith!

stan smith

Skon som passas till det mesta, och dessutom är riktigt, riktigt bekväm. Välj mellan olika färgdetaljer på plösen, eller slå till på ett par helsvarta.

Just nu finns utvalda färger att fynda till reapris!

--

Bonustips!

Visst du att Adidas Stans Smith också finns som klocka? Vi älskar hur det står love istället för 12!

Vit / Guld / Grön

Det var de fem populäraste gympaskorna just nu. Missa inte heller att spana in vår maffiga sko-guide med 101 snygga skor till henne eller spana in snyggaste fynden för honom på rean.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha någon av skorna på listan?
Tack för din röst!