Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

Vårens 6 trendigaste plagg – för under 500 kronor

Vida ben, blazer i siden och en massa vitt – här är säsongens plagg som du måste klicka hem.

Våren är snart här och det firar vi med att pricka av de trendigaste plaggen för under 500 kronor. Med vår hjälp blir du garanterat en fashionista i vår!

1. Siden

Blazer i siden är något vi älskar – speciellt snyggt är det att matcha ton i ton till ett par byxor i samma material. Klicka hem denna blazer för endast 415 kronor!

2. Blommigt

Blommor som pryder olika plagg är ett måste, varför inte på en bomberjacka? Jackan finns att köpa hos Na-kd.

3. Vida Byxor

Klickflare-byxan är hetare än någonsin denna säsong – vill du vara extra trending så ska du matcha med slipin-tofflor till vardags och pumps i en stark färg till fest. Här finns byxorna i två olika färger.

4. Statementskor

I vår vill vi se starka färger och motiv på skorna. Här är två supersnygga skor för den som vågar sticka ut.

Snake Loafers / Velvet Pumps

5. Vitt

Vitt är vårens trendigaste färg. Passa på att fynda säsongens två viktigaste plagg i vitt. Klänning med spets finns att köpa här och kjolen finns hos Na-kd för 350 kronor!

6. Solglasögon

Vårens mest använda accessoar är solglasögonen. Le specs har mängder av solglasögon som kommer i alla möjliga former och färger. Här är vår favorit under 500 kronor.