Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

Grattis Celsius Vattenmelon! Sveriges populäraste energidryck i maj!

Det är bara att gratulera till förstaplatsen! Här kan du se hela topp 5!

I mars och april var det Nocco BCAA med päronsmak som var Sveriges allra mest populära energidryck. Men nu är det en ny månad, och med det kom en ny vinnare. Precis som förra månaden baseras listan på vad folk söker mest på hos sajten Prisjakt.

Sveriges just nu mest populära energidryck är Celsius Vattenmelon! Här är topp fem:

1. Celsius Vattenmelon

Kanske beror det på att solen har börjat titta fram, för få smaker passar bättre på sommaren än just vattenmellon. Vi får väl se om Celsius Vattenmellon hänger kvar på förstaplatsen även över sommaren.

Blev du lite sugen? Här kan du köpa energidrycken billigast.

2. Celsius Citron/Lime

Det går minst sagt bra för Celsius, och de kniper även andraplatsen på den här listan. Men om man har testat Citron/Lime är det å andra sidan lätt att förstå. En riktig klassiker!

Här kan du köpa Celsius Citron/Lime billigast.

3. Monster Energy Rehab

Monster Rehab har beskrivits som den perfekta energidrycken när man känner sig lite seg eller bakis. Och absolut, få saker får dig att vakna till som den här! En välförtjänt tredjeplats!

Här kan du köpa Monster Rehab till halva priset mot i butik!

4. Monster Energy VR/46 The Doctor

Den smakar lite som typ Fanta, fast är godare och fullspäckad med saker som gör att man piggnar till när det verkligen behövs. Om du inte redan har testat den borde du göra det!

Här kan du köpa den billigast, vilket är en bra bit under mot vad den kostar i butik.

5. Red Bull Summer Edition

Red Bulls sommarversion lyckas precis ta sig in på listan, men å andra sidan är den svingod, så det är enkelt att förstå varför. Tyvärr hittade vi ingen bra bild på den, så det fick bli något som ser ut att vara någon asiatisk version (kolla tecknen på det blå området högst upp på burken).

Här hittar du bästa pris på Red Bull Summer Edition.