Äntligen plus-size – 21 plagg du bara måste ha

Mycket har hänt i modevärlden – nu finns det ännu mer grymt snygga plus-size-kläder. Här är plagg som både är bekväma och trendiga.


Utbudet på större storlekar ökar – här är fina plagg i säsongens trender. Alla kläder i alla storlekar ska vara självklart. Och vi är på god väg dit. Brittiska och amerikanska butiker har länge haft detta i åtanke – och äntligen är Sverige på samma bana.

Drömscenariot är att alla kläder skulle finnas i alla storlekar – utan etiketten plus-size eller petite. 

1. Rocka kontoret i randig trikåklänning

En härlig klänning i trikå – perfekt för sommarens varma dagar. Ränderna på plagget går åt olika håll, vilket är en snygg detalj. Den är i en lite längre modell – och passar perfekt på kontoret.

Se business-chic ut i en klänning från Ellos Plus Collection. Den här klänningen är dessutom på rea just nu. Du kan klicka hem den med hela 30 procent rabatt.

2. Stretchiga caprijeans

Jakten efter de perfekta jeansen är evig – och man kan aldrig ha för många par. Här är ett par ljusblåa jeans i härligt stretchigt tyg, som gör att de sitter bekvämt.

Finns att klicka hem för reapriset 299 kronor hos Ellos. De är nedsatta med hela 40 procent!

3. Den perfekta vardagsklänningen

Alla behöver vi en klänning som bara är sjukt skön att ha på sig – men samtidigt ha möjligheten att se fancy ut. Finns som mönstrad, men också helsvart. 

De är dessutom på rea just nu. Så varför inte köpa båda? Finns att klicka hem från Ellos för bara 150 kronor.

4. Härliga mönster för sommaren

Haka på den blommiga trenden i en klänning från Ellos Plus Collection. Finns också i ett tufft svart mönster eller ett färgglatt rosa.

För knappt 300 spänn får du en skön klänning i stretchig kvalité.

5. Tajta shorts

Figurnära passform med en modern lättsam slitning på framsidan.

De är dessutom en del av Ellos Conscious Choice, vilket innebär att de är tillverkade på ett miljövänligt sätt. Hur bra är inte det? Du hittar shortsen här för 399 kronor.

6. Djuriskt hett i leopard

Leopardmönstrad går aldrig ur tiden – här är en mönstrad klänning med snygg V-ringning från Ellos. Sjukt bekväm att ha på sig. Nedsatt i pris just nu – och finns att fynda för 239 kronor.

7. Trendig blus som du knyter

Skönt tunn blus med lös passform. Knyts framtill – en trendig detalj. Du hittar dem här hos Ellos för reapriset 150 kronor.

8. Blommig bomberjacka

Var trendig i sommar med den här tunna bomberjackan från Ellos. För 399 kronor får du en snygg jacka i en massa härliga färger.

9. Klänning med skärp i sidan

Kortare klänning i nedtonat grönt – typ olivgrönt. Snyggt spänne i midjan. Matcha det enkelt med silvriga smycken och tuffa klackar. 

Den här klänningen är också på rea just nu – klicka hem den med 30 procent rabatt hos Ellos.

10. Spetsklänning till alla finare tillfällen

Asymmetriskt är supertrendigt – och det är precis vad den här söta klänningen har. Finns även i svart eller vitt hos Ellos.

Klänningen är i lätt glansig kvalité, vilket gör att den blir ännu finare i solljus eller fotoblixtar. Hur bra som helst på fester eller event! Finns att klicka hem för 599 kronor.

11. Söta detaljer av virkad spets

Fungerar lika bra till vardags som till fest. Klänningen sitter skönt på, men kan samtidigt kläs upp med smycken och klackar.

Passa på att klicka hem den nu när det är på rea hos Ellos för 349 kronor.

12. Jeans i slim fit

Alla måste ha ett par sköna blåa jeans – som de här från Ellos Plus Collection för bara 499 kronor. Finns i flera olika färger, så du kan lätt hitta de som passar dig bäst. 

13. Klänning med smock

Marinblått eller svart – välj din favorit. Här är en härligt tunn klänning från Ellos med romantisk spets i kanterna. Passar bra på alla sommarfester – eller kanske ett bröllop som du ska på. 

Klänningen är på rea just nu, och finns att klicka hem för bara 279 kronor.

14. Mysig cardigan

Cardigans eller koftor är inte bara grymma under de kalla årstiderna – de är perfekta under sommaren också om man vill använda den som en typ av jacka.

Här är en grårandig från Ellos – som blir din för reapriset 200 kronor.

15. Klänning med coola fjärilsärmar

Grymt vacker klänning i spets – sitter snyggt figurnära på. Matcha med häftiga klackar och clutch för en perfekt festlook. Finns hos Ellos för 599 kronor.

16. Maxikjol med slits

Maxikjolar är hur snyggt som helst – och blir fint med vilken överdel du än har. Prova med en croptop, body eller bara en vanlig t-shirt. 

Den här maxikjolen från Ellos har snygga slitsar på sidorna – kjolen blir din för reapriset 200 kronor.

17. Klänning från designern Ida Sjöstedt

Drömmigaste klänningen i ljusrosa och svart spets från Ida Sjöstedt. Sjukt fin för alla formella tillfällen, och härligt somrig i den pastelliga färgen. Hittas hos Ellos för 999 kronor.

18. Var trendig i snörning

Ärmlös klänning från Ellos Plus Collection med modern snörning. Enkel vardagsklänning för 349 kronor.

19. Snyggt med broderier

Blommor och broderier har varit en riktig trend sen i våras. Den här är designad av Ida Sjöstedt – och visst är den fin? Du hittar den hos Ellos för 799 kronor.

20. Gulligt med volanger

Här är en lättburen vardagsklänning – med snygga volangärmar. Du hittar den Ellos för 399 kronor.

21. Bomberjacka i sammet

Grym bomberjacka i sammet  – eller velvet som man också kan säga. Passar bra till sommarkvällarna. Den blir din för 280 kronor hos Ellos. Och den är dessutom på rea!

Fortfarande sugen på mer shopping? Du hittar hela rean här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!