Nio grymt lyxiga lyxprylar – som du kan fynda innan löning

Vill du unna dig lyxprylar men aldrig riktigt haft råd? Vi ger dig nio prylar och kläder som nu är kraftigt nedsatta.


Det är alltid kul att kunna fynda, och just nu kan du göra det på medlemssajten Buyersclub där du får en exklusiv inbjudan från oss på Nyheter24. Det enda du behöver göra är att skriva in din mailadress och sen kan du ta del av över 50 000 produkter med kraftigt rabatterade priser. 

Här skriver du in din mailadress, det tar några sekunder.

1. Portabla högtalare 

Först ut har vi en en riktigt snygg högtalare som är väldigt lätt att ta med sig till festen eller till polarna. Den är nedsatt med hela 909 kronor till inköpspriset 2 090 kronor. 

Enda du behöver göra är att skriva in din mailadress här för att kunna få produkten till det rabatterade priset. 

2. Lyxig kaffemaskin

Att inte behöva ställa sig och koka kaffe på morgonen innan jobbet är livskvalité. Med den här kaffemaskinen från Melitto får du även ett riktigt gott kaffe då maskinen sköljer bönorna innan bryggningen  – allt för att få en perfekt smak. 

Du kan spara 1 096 kronor och du kan köpa den här


3. Klocka från Hugo BOSS 

En klocka borde vara en självklarhet på alla mäns arm. Speciellt när man kan få en sån här stilren och annars dyr klocka från BOSS för endast 2 783 kronor och du hittar klockan här


4. Fynda en Airwheel

Du har nog någon gång tittat avundsjukt på en person som åker runt med en Seqway. Det ser ju himla trevligt och roligt ut. Dock är de ofta väldigt dyra – men nu kan du göra ett riktigt kap. 

På Buyerscub kan du spara hela 2 751 kronor och du hittar erbjudandet här

 

5. Köp dig en Ferrari 

Om man inte kan få en Ferraribil så får man köpa en Ferrariklocka. Som du ser på bilden är urtavlan lik en hastighetsmätare, perfekt för den fartglade personen. Den är något billigare än en Ferrari och blir din för 2 000 kronor. 

Enda du behöver för att spara drygt en tusenlapp är att skriva in din mailadress här


6. Hörlurar från Dr. Dre 

Grymt snygga hörlurar som har en batteritid på hela 40 timmar. Då kan du åka till fram och tillbaka till New York fyra gånger utan att behöva ha tråkigt. Hörlurarna finns i flera färger och du hittar dem på Buyersclub och sparar 836 kronor. 

Enda du behöver göra är att skriva in din mailadress här för att kunna ta del av erbjudandet och över 50 000 andra produkter. 


7. Snygg höstrock 

Hösten är på intågande och då borde alla män införskaffa sig en rock. Den här fräscha beiga jackan är ett säkert kort i höstrusket. Det är också skitsnyggt med en svart tröja under rocken likt modellen på bilden. 

Om du köper rocken genom Buyersclub sparar du in 924 kronor


8. För mannen 

Alla som har skägg vet om hur jobbigt det är att raka sig med en dålig rakhyvel. Med den här lyxiga varianten från Edwin Jagger blir rakupplevelsen lite roligare och lättare – och så tjänar du 434 kronor genom att inhandla den genom Buyersclub

Här hittar du erbjudandet

9. Kavajen 

Här har vi en stilren och enkel kavaj med höstens färg, mörkgrå. Kavajen är från Whyred och passar perfekt både till en finare tillställning som en ledig kväll med kompisarna. Just nu tjänar du 896 kronor och du hittar erbjudandet här


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!