12 lyxiga saker du just nu kan att fynda – under 200 kr

Vem vill inte fynda saker till reapriser? Här är 12 riktigt fina grejer du kan klicka hem just nu.


Piffa upp din outfit med glittrande smycken eller unna din hy en ansiktsmask av guld till exempel. Lyxa till vardagen! 

1. Ringar med Swarovski-element

Ringar på fingrarna kan piffa upp vilken outfit som helst – ett enkelt sätt att lyxa till det. Med den här dealen får du en ring med Swarovski-elements från Romatco. För bara 99 kronor! Men skynda dig, erbjudandet är tidsbegränsat. 

2. Ansiktsserum med guld

Unna hyn ett serum med guld i! Med åldern reduceras kollagen-nivåerna i kroppen och huden tappar elasticitet. Kombinationen av guld och marint kollagen, som det här serumet består av, kan göra susen. Kolla in det här.

3. Vackra örhängen

Ett par glittrande örhängen kan aldrig gå fel. Också perfekt som julklapp, eller en gåva till dig själv. Modellen på dessa glänsande ting heter Sunshine, och är utsmyckade med Swarovski Element-kristaller. 

Ordinarie pris är 329 kronor – men just nu kan du få dem för bara 99 kronor hos Let's Deal. Inte ens hundra spänn! 

4. Silverschampo från Simply Beautiful

Vill du ha det där Instagramvänliga silverhåret utan gula eller varma toner? Då kan du behöva ett silverschampo! Det här kommer från märket Simply Beautiful och finns att klicka hem för bara 149 kronor.  

5. Örhängen och halsband 

Med den här dealen kan du välja mellan flera olika modeller på örhängen och halsband. Med hela 69 procent rabatt! Här kan du se alla olika modeller.

6. Derma Roller

Behandla rynkor, porer och mer med en Derma Roller. Ja, det kanske ser lite läskigt ut – men det stimulerar produktionen av kollagen och elastin, som skapar nya hudceller. Med det här erbjudandet kan du klicka hem en för bara 159 kronor.

7. Smyckes-set

Just nu kan du få ett halsband och ett par örhängen för 149 kronor. Du kan välja mellan två olika modeller – kolla in dem lite mer noggrant här.

8. Klassiskt armband

Att ha ett nätt litet och glittrande armband är riktigt fint. Med den här dealen kan du välja mellan sju olika modeller – kolla in dem här. För bara 149 kronor!

9. Klocka från Pilgrim

En klocka på armen är inte bara praktiskt, det är snyggt också. Just nu kan du fynda klockor från Pilgrim för bara 199 kronor. Det finns flera olika modeller att välja mellan – hitta din favorit här.

10. Ljusstaken Enzo 

Med den här dealen får du en snygg ljusstake för bara 139 kronor. Det är en söt apa som håller i två ljus. Hur söt som helst, och unik i sin design. Kolla in den här.

11. Plånbok

Från 79 kronor får du en snygg och smidig plånbok med flera olika fack, och stilrent knäppe som ger en lyxig känsla. Välj mellan 7 olika färgerDu hittar dealen här.

12. Klocka i marmor

Här är en stilren klocka i rostfritt stål – med en supertrendig urtavla i marmor. Finns i fyra olika färger från 99 kronor. Sjukt bra deal, med tanke på att orignalpriset är på närmare 500 spänn. Kolla in klockarna här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!