Spara tusenlappar varje månad - med hemliga köpklubben

Genom Buyersclub kan du ta del av över 50 000 produkter till inköpspris inom kläder, elektronik, klockor och massa annat.


Buyersclub har funnits sedan 2015 och redan 2016 etablerade sig e-handelsföretaget på marknaden. Det konstaterades framförallt efter en artikel publicerad i Veckans Affärer som visade att Buyersclub ökat sin tillväxt med 10 250 procent mellan 2015 och 2016. 

Vad är Buyersclub? 

Buyersclub är en e-handel som erbjuder över 50 000 produkter till inköpspris. Det betyder att du som köpare får en rabatt på upp till 80 procent på dina köp. Vi säger att du handlar produkter till ett värde av 20 000 kronor under ett år och att du får en snittrabatt på låt oss säga 30 procent genom Buyersclub, då tjänar du in 6 000 kronor på ett år. 

Pengar du kan göra betydligt roligare saker med. Nu får du en exklusiv inbjudan tack vare ett samarbete med Nyheter24 och Buyersclub. Här kan du registrera dig helt gratis på sajten och efter det kunna ta del av över 50 000 produkter till inköpspriser. 

Daniel Wellington till halva priset 

Just nu har de en enorm rabatt på Daniel Wellington, där du t.ex. kan få klockorna nedan till mer än halva priset billigare. Klockan till vänster får du för 743 kronor och den till höger för 799 kronor. Här registrerar du dig och kan ta del av klockorna


Inom skönhet kan du köpa en dagkräm för endast 99 kronor och du sparar då 260 kronor. För mannen erbjuder sajten ett riktigt bra paket med kalsonger, strumpor, deo, ansiktskräm och ett groomingkit för 199 kronor istället för 1 150 kronor. 

Eller vill du kanske ha ett populärt handduksset med en rabatt på 81 procent? Du sparar 790 kronor och handdukarna är dina för 169 kronor. Ett annat exempel på vad Buyersclub erbjuder sina kunder är Bose hörlurar med en rabatt på 470 kronor, som du hittar här genom att regga dig på sajten

Här kan du registrera dig på sajten och få över 50 000 produkter till inköpspris. Du hittar allt från svinsnygga klockor från Armani till ett knivset som du kan ha i hemmet. Det enda du behöver göra är att skriva in din mailadress. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!