Visste du om den här hemliga köpklubben?

Här får du en exklusiv inbjudan och kan därmed köpa en massa lyxiga prylar till fyndpriser.


Det värsta som finns är att vara utanför. Genom ett samarbete mellan Nyheter24 och e-handelsföretaget Buyersclub behöver du inte längre vara det. Genom denna länk får du en exklusiv inbjudan till deras hemliga köpklubb där en inbjudan krävs för att få ta del av deras enorma utbud med 50 000 produkter inom teknik, mode, skönhet och träning till inköpspriser. Det innebär rabatter på upp till 60 procent. 

Varumärken som de just nu har i sin butik, för att nämna några är Apple, Armani, Calvin Klein, Bose, Daniel Wellington och en massa, massa fler. 

Vad är Buyersclub? 

Buyersclub har funnits sedan 2015 och redan 2016 etablerade sig e-handelsföretaget på marknaden. Det konstaterades framförallt efter en artikel publicerad i Veckans Affärer som visade att Buyersclub ökat sin tillväxt med 10 250 procent mellan 2015 och 2016. 

Anledningen till att Buyersclub kan ha så låga priser är den att de inte gör vinst på själva försäljningen, utan säljer till ens egna inköpspriser. Om vi säger att du köper produkter för 20 000 kronor under ett år och att du får en snittrabatt på låt oss säga 40 procent genom Buyersclub, så tjänar du in 9 000 kronor på ett år. 

Det kan man göra roligare saker för. 

Det enda du behöver göra för att registrera dig är att skriva in din mailadress. Det gör du här

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!