11 onödiga saker vi egentligen inte behöver – men ändå måste ha!

Vissa saker bara måste man ha. Vad sägs om en trådlös laddare till exempel? Här är 11 prylar du måste kolla in.


Endel saker måste man bara ha, även om du egentligen inte har ett stort behov av dem. Som de i den här listan.

1. Adapter för att ladda mobilen och lyssna på musik samtidigt

Ibland så måste man faktiskt ladda telefonen samtidigt som man lyssnar på något eller pratar i telefon – en möjlighet som Apple tagit bort i sina senaste iPhonemodeller. 

Här hittar du adaptern som gör det möjligt att göra just de sakerna samtidigt. Den blir din för bara 179 kronor, men skynda dig, erbjudandet är tidsbegränsat!

2. Mandolin med fem olika blad

Trött på att skiva och hacka grönsaker? Med den här dealen får du en mandolin med fem olika blad, som enkelt gör det mesta av jobbet åt dig. Kolla in den här

3. Snygg tvättkorg

Nu kanske du frågar dig hur en tvättkorg kan vara snygg – men det kan den, precis som den här med den kreativa texten "My Laundry" på, så du inte tar fel korg när det bär av till tvättstugan!  

Den finns i tre olika färger – kolla in dem här

4. Köksmaskin

Den här köksmaskinen har smarta funktioner som bidrar till ett snabbt och effektivt samt högkvalitativt resultat. Tre smarta tillbehör kommer med – en visp, en Y-blandare och en degkrok. Funktion med flera hastigheter och pulseffekt! Ett måste i köket. Du hittar dealen här.

5. Sprayflaska till köket

Har du varit med om att man råkas hälla lite för mycket olja eller vinäger någonstans? Med de här sprayflaskorna kan du undvika det tråkiga ödet.

6. Exfolierande pads

Ta bort hår och döda hudceller med de här exfolierande padsen – de finns i flera olika storlekar, så att du kan använda dem på både små och stora områden. Kolla in dem här. De blir dina från bara 59 kronor!

7. Hängande högtalare

Här är en riktigt snygg högtalare med grymt ljud. Den är trådlös, så du slipper trassliga kablar. En cool grej är att du antingen kan ha den stående, eller hänga upp den på väggen.

Finns i flera olika färger! Du hittar erbjudandet hos Lets Deal, från 499 kronor. Ordinarie pris är 1 199 kronor, så du sparar en hel del. Så värt det!

8. Sminkborstar med marmormönster

Lite nya sminkborstar kan väl aldrig skada. Här är hela 10 stycken, i ett trendigt marmormönster. De blir dina för bara 149 kronor hos Let's Deal. Unna ditt ansikte mjuka borstar!

9. Headset med pärlor

Varför ha ett vanligt och tråkigt headset när man kan ha ett med extra bling? Med den här dealen får du ett snyggt pärlhalsband och hörlurar i ett! Hörlurarna har både mikrofon och svarsknapp.

10. Trådlös laddare

Hur enkelt vore det inte att bara lägga telefonen på en liten platta, så laddar den? Nu kan du göra det, med den här lilla prylen. Kolla in den här – den blir din från 169 kronor.

11. Penna med nödhammare

Med den här pennan är du förberedd på alla möjliga situationer! Det är alltså inte bara en vanlig penna, utan har också en nödhammare som kan krossa glas. Du kan läsa mer om den här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!