Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

15 helt perfekta saker för alla som älskar mat

15 saker du borde ha om du ålskar mat
1 av 1

I listan hittar du bland annat ett Darth Vader-våffeljärn!

Shopping | 20/02/2018 16:10

Älskar du mat borde du spana in den här listan, för här har vi samlat 15 grejer som verkligen borde finnas i ditt kök.

Livet kommer bli både enklare och härligare med de här prylarna!

1. Spiralizer

Grönsakssvarv spiralizer

Det finns massa saker man kan göra med en spiralizer, alltså en grönsakssvarvare. Till exempel kan du göra zucchinipasta om du är sugen på ett alternativ till vanlig pasta, eller bara göra salladen lite roligare. Du hittar den här.

2. Marinadspruta

Marinadspruta

Med den här smarta marinadsprutan kan du marinera inte bara utsidan av köttet utan får in den goda smaken även inuti. Kolla in den här!

3. Hamburgerpress

Hamburgerpress

Gör grymt goda fyllda hamburgare med den här hamburgerpressen! Lägg köttet i pressen och addera valfri fyllning – till exempel bacon eller någon god ost – och tryck sedan till för en perfekt formad burgare. Pressen kostar 99 kronor här.

4. Odla din egen avokado

Odla egen avokado med AvoSeedo

Det här är ett måste för alla avokado-lovers! Med en AvoSeedo kan du odla din egen avokado från en avokadokärna. Klicka hem den här!

5. Grönsaksskärare

Veggie chopper

Det är ju egentligen nyttigare att snacksa på grönsaksstavar med dipp än att äta chips. Problemet är bara att det är mycket enklare att öppna chipspåsen än att ställa sig och skära grönsaker. 

Men med den här "choppern" kan du göra perfekta stavar med ett tryck. Och ja, den funkar såklart till pommes frites också... Du hittar den här.

6. Pizzaugn

Liten pizzaugn

Gör din egen pizza i den här miniugnen. Den har en keramisk baksten och dubbla värmeelement, vilket gör pizzan sådär krispig som den blir i en stenugn. Här kan du köpa ugnen.

6. Mugg med kakfack

Mugg med plats för kaka

Den här smarta muggen har inte bara plats för kaffe eller te utan också för fikat. Du kommer absolut ha kontorets bästa mugg! Den kostar 79 kronor här.

7. ToastbagsToastbag

Har du någon gån varit sugen på en god toast men inte velat lägga pengar på ett toastjärn? Då är det här lösningen – en liten påse som du lägger smörgåsen i och sedan kan du toasta den direkt i brödrosten. Du hittar den här för 59 kronor.

8. Ananasskalare

Ananasskalare

Ananas är ju himla gott men också riktigt jobbigt att skala. Det är inte längre ett problem med den här ananasskalaren! Du hittar den här.

9. Ugnform

Ugnsform

Den här ugnsformen låter den varma luften cirkulera även under maten för att göra tillagningen jämn och ytan krispig. Du hittar den här för 249 kronor.

10. Den gulligaste äggformaren

Äggform

Lägg ditt kokta ägg i den här formen och efter ett par minuter i kallvatten eller kylen kan du plocka ut hjärtformade ägg! Här hittar du pressen.

11. Star Wars-våffeljärn

Våffeljärn Star Wars

Vanliga våfflor är riktigt nice, men Star Wars-våfflor är ännu bättre! Med det här våffeljärnet kan du göra våfflor formade som Darth Vader! Här hittar du det.

12. Knivset

Knivset

Hur snygga är inte de här knivarna? Du hittar setet som innehåller sex knivar här.

13. Nanopresso

Nanopresso

Man vill ju aldrig riskera att bli utan dagens espresso! Då är den här nanopresson perfekt, allt du behöver är malet kaffe eller en nespressokapsel plus vatten, sedan kan du enkelt fixa dig en espresso! Köp den här.

14. Smart skärare

Smart cutter

Med den här smarta kniven med inbyggd liten skärbräda kan du skära grönsaker, kött eller annat direkt ner i pannan, grytan eller salladen. Så smidigt! Den kostar 149 kronor här.

15. Yoghurtmugg

Yoghurtmugg

Ibland hinner man helt enkelt inte äta frukost, men man vill ju ändå inte skippa dagens viktigaste mål! I den här smarta muggen kan du förvara yoghurt och müsli (eller något annat gott) i separata fack. Klicka hem den här.