14 stiliga saker till honom
14 stiliga saker till honom för grymma priser

Här hittar du 24 stiliga saker till honom – för sjukt bra priser

Vi har spanat in 24 saker för sjukt bra priser du kan fynda just nu – till honom. Passa på att unna dig, eller överraska din partner med en present.


Vill du unna dig något fint eller är du på jakt efter en present till din partner. Spana in denna lista med 24 stiliga saker för sjukt bra priser.

1. Peak Performance vårjacka

Denna snygga vårjacka passar många olika stilar. Den är just nu på rea och blir din här för 690 kronor.

2. Nya dressade vinterskor

Kylan verkar hålla i sig ett tag till så varför inte ge bort ett par varma skor som dessutom är sjukt snygga. Överdelen är i moccaläder och skon passar många olika stilar. Kika närmare här.

3. Alexander klocka läderband

Borstat, polerat roséguldstonat stål med läderband. Klockan blir din här för 5 595 kronor och är en klassiker.

4. Nya längdskidor Fischer


Hur mysigt att ge bort ett par längdskidor innan ni ska iväg på skidsemester? Dessa från Fischer har fått grymma betyg finns just nu här för superpris.

5. Alpha Industries Flight jacka

Denna bomerjacka är just nu på rea och blir din för 670 kronor här. Har du en stil som är mer åt street är denna modell perfekt. Finns i många olika färger. 

6. Väska från Douchebags


Alpinryggsäck som är vattenavvisande, smart att packa i och bekväm ryggpanel. Förutom den snygga designen som finns i olika färger är den dessutom väldigt genomtänkt i varje användningsområde. Här finns ryggsäcken i olika storlekar och färger.

7. Rolex Submarine 114060

Sugen på att spendera pengar? Då ska du verkligen spana in denna otroligt snygga klocka från Rolex Submarine. Den är allt annat än billig men samtidigt den perfekta klockan. Här blir den din!

8. Nya solglasögon - Rayban 

Snart är våren här och vad är väl bättre än ett par nya solglasögon. Dessa från Rayban Round Metal finns för under 1 000 kronor här.Finns i olika färger och spegelglaset ger en elegant känsla. 

9. Barbour jacka i grönt eller blått

En av Barbours mest igenkända jacka är denna modell och finns i många olika färger. Perfekt som vårjacka och här kan du kolla in den närmare.

10. Calvin Klein kalsonger


Det är alltid en lyxig känsla att dra på sig nya underkläder. Ge bort ett tre-pack från Calvin Klein som finns här för 289 kronor.

11. Dolce Gabbana The One

På jakt efter en ny doft i vår? Då är denna ett hett tips då den toppar listorna och är väldigt omtyckt. Här blir den din för endast 289 kronor.

12. Den nya Samsung Galaxy S9


Den nya Samsung Galaxy S9 har precis släppts och kameran och ljudet sägs slå de flesta andra mobiler. Den finns i många olika färger och designen är bara så snygg. Kolla in mobilen här.

13. Stiliga herrskor Hugo Boss

Letar du efter nya stiliga skor? Dessa från Hugo Boss är klassiska och finns även i svart här.

14. Ge bort en doft


Båda dessa dofter finns just nu för ett sjukt bra pris. Kolla in denna från Hugo Boss här, eller denna från Giorgio Armani Stronger with you.

15. Längre kappa från Hugo Boss

En stilren variant på vårjacka är denna mörkblåa från Hugo Boss. Just nu finns den här på 50 procent rabatt.

16. Hörlurar från Beats by Dr. Dre


Skäm bort din älskling med riktigt bra hörlurar. Till exempel dessa från Beats by Dr. Dre som finns här för 1 990 kronor.

17. Invicta Pro guldklocka

Väldigt snyggt med guldig klocka och denna från Invicta har detaljer i blått. Här blir den din.

18. Nya skidglasögon Oakley


En väldigt bra present att ge bort nu under vintern är ett par skidglasögon. Dessa från Oakley är stilrena i silver och finns även i andra färger. Här blir de dina för 911 kronor.

19. Royal RepubliQ väska

Här finns denna väska i brunt skinn från Tiger of Sweden. Så snygg att ha som arbetsväska då du får plats med din dator. 

20. Produkter till skäggvård


Ge bort en Shave Gel från Bulldog att applicera efter rakning, eller satsa på en olja att smörja med efter rakning från American crew som finns här för 89 kronor.

21. Yves Saint Lorent La Nuit


En annan doft som toppar listorna är denna från Yves Saint Lorent med doften La Nuit De L´Homme. Här kan du spana in den för bäst pris.

22. Hörlurar från Panasonic

Stilrena hörlurar från Panasonic hittar du här. De finns i många olika färger och sjukt bra pris just nu, 1 299 kronor.

23. Skinnhandskar från Hestra


Det är alltid lyxigt att bära nya handskar. Dessa från Hestra är dessutom varma och finns i olika färger av brunt samt svart här.

24. Solglasögon Ray Ban Clubmaster

Modellen Clubmaster finns för bäst pris här med olika färg på glasen samt bågarna. 

För fler stiliga saker till honom så kolla här.

---

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!