12 par av chunky sneakers
12 par av den supertrendiga skon chunky sneakers!

I vår bär vi chunky sneakers – 12 par av den supertrendiga skon

Vi kan inte säga annat än att den nya trenden med chunky sneakers är fulsnyggt, men supertrendigt och sportmodet hänger kvar lika starkt i vår. Vi har spanat in 12 par av denna skomodell och ju mer vi ser dem ju mer tycker vi om dem.


Haka på trenden med chunky sneakers du också! Ju mer sula och mer detaljer desto bättre. Vi har listat 12 par du nu kan klicka hem.

1. Nike Wmns Air Huarache Run

Nike har tagit fram denna modell som heter Huarache och är verkligen sådär fulsnygg. Stor bred sula som stretchas ut i samband med fotens rörelse. Här kan du kolla in denna sko närmare.

2. Nike Air Max 90 Essential

Denna modell i Nike Air Max 90 Essential räknar vi in i chunky-gänget med den breda höga sulan. Spana in skon här.

3. Fila Disruptor

Denna Fila skon är en klassiker med väldigt bred sula och otroligt cool modell som ger en härlig retrokänsla. Här blir denna modell från Fila din.

4. Nike 95 LX

Väldigt snygg modell och just denna i grått som blir din här för 1 599 kronor. Finns även i färgerna grönt, vitt, rosa och svart. 

5. Nike Air Force 1

Dessa skor blir just nu dina här för 999 kronor. Hög sula och modellen finns även i helvitt vilket känns fräscht till våren.

6. Nike Wmns Air Huarache Run

Här är samma modell som vi inte kan låta bli att tipsa om, i denna fantastiska orangea färg. Här blir denna sko din för 719 kronor.

7. Nike Wmns Air Presto Premium

Nike har även tagit fram denna modell Presto premium med bred sula och sägs även vara en väldigt bra springsko. Just denna i vitt och rosa blir din här för 560 kronor. 

8. Asics Gel Lyte V

Denna modell är en del av chunky-familjen och kommer från Asics. Snygg utsuddad blå färg med hög sula och det bästa är priset, skon blir din här för 540 kronor.

9. Nike Wmns Loden

Denna modell finns här i både vitt, sandfärgat och svart och den vita är på rea för 539 kronor. Den är i stretchtyg och skumsula som är lättviktad. Helt enkelt en väldigt bekväm sko.

10. Superga 2790 Linea up down

Denna sko är i hundra procent bomull och funkar utmärkt till både fest och vardag. Här kan du spana in denna sko närmare.

11. Nike Air Max 90 Patent

En snygg variant på chunkytrenden är denna från Nike Air Max 90 Patent som finns här.

12. Skor från ECCO

Denna modell är gjord i läder och så snygga färger. Finns även i puderrosa, svart och vitt här.

För fler chunky sneakers, spana in här.

---

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!