SPF är viktigt att använda i sina produkter
10 produkter med SPF som skyddar mot solens strålar

Här är 10 produkter du inte får missa – som innehåller SPF

Vill du undvika rynkor och skadad hud? Se då till att använda en SPF-laddad dagkräm samt foundation för att skydda dig mot solens strålar. Vi har listat 10 produkter som alla innehåller SPF.


Det börjar bli ljusare och varmare ute vilket betyder att det börjar bli dags att skydda sig mot solens starka strålar. Vi har listat 10 produkter som innehåller SPF du inte får missa. 

1. Paula´s Choise dagkräm spf 30

En dagkräm som är perfekt för torr hy. Funkar även mot irriterad och blossig hud. Skyddar mot UVA- och UVB-strålar. Doftfri! Här kan du köpa den för 342 kronor.

2. Lumene blur foundation SPF15


Foundation från Lumene med SPF 15 medium täckande och sitter superlänge. Den suddar ut ojämnheter med hjälp av en silikonteknik och ljusreflekterande pigment som ger huden en sammetslen finish. Här finns den att köpa.

3. Dermalogica dagkräm spf 30

Detta är en mediumlätt fukthetskräm som förbättrar hudens fasthet samt förhindrar åldrande. Den innehåller spf 30 och finns här.

4. Korres Lip butter stick

Något att inte glömma är att använda produkt med SPF på läpparna så de ej blir brända. Detta stick är vårdande samt skyddande och blir ditt här för 69 kronor.

5. Foundation Estee Lauder spf 10

Estée Lauder Double wear stay in place med SPF 10 är en stor favorit hos många som är både täckande men samtidigt tunn och ger ett naturligt resultat. Du hittar denna foundation här för 329 kronor.

6. Revitalift dagkräm med spf 30

Denna är en budgetvariant och blir din här för 99 kronor. Det är en dagkräm med spf 30 med fokus på att förhindra rynkor.

7. Foundation från bareMinerals 

Denna foundatin från bareMinerals är ett puder som ger ett naturligt resultat och samtidigt innehåller SPF 15. Här finns den att köpa för 229 kronori många olika färger.

8. Medik 8 dagkräm

Fylld med antioxidanter, fukt och ingredienser som jobbar effektivt mot hudens åldrande. Lätt formula som smälter in i huden fantastiskt bra samt SPF. Du hittar den här.

9. Lumene CC cream SPF 20

Detta är en CC cream från Lumene. Den appliceras jämnt och följsamt på huden, täcker och jämnar ut hudens ojämna ton och rodnad. En creme med flera egenskaper är en praktisk lösning för konsumenter som värdesätter enkla, snabba och lättanvända produkter. Finns här.

10. Dermaceutic K ansiktskräm


Vårdande ansiktskräm som passar en normal till torr, mogen och känslig hud. Motverkar torr hud och här finns den att köpa.

Spana in här för fler produkter som innehåller SPF. 

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
spf
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!